- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Egy próbát megér ha van rajta VRM hűtés. Phenomnál mindig manuálisan lőttem be a memóriákat, biztos ami tuti alapon. Nem bízok az Autoban, a feszeket is ráhagyással néztem, ahogy régebbi platformoknál általában. Ajánlott az időzítésekre is figyelni.
Meg kell nézni mennyit ír a BIOS. Láttam már sok deszkát ami alulfeszelte a memóriát...
Ha teszem azt 1,8V-ra csak 1,78V-ot ír, akkor biztos ráemelnék hogy tuti meglegyen az 1,8V. Inkább legyen 1,82V mint alatta.A CPU NB más kérdés, lehet azt is feszelni kell hogy menjen, de azzal szar lapban nem nagyon próbálkoznék. Minimum egy házi VRM hűtést illik rátenni ha ilyesmibe vág az ember, de egy gyengébb deszkánál lehet az sem garancia a sikerre.
-
Redneck
nagyúr
Volt ilyen korábban, emlékeim szerint a Phenom bibliában is volt róla szó, leginkább AM2/AM2+ deszkáknál.
Esetleg a CPU NB-n egy kis plusz fesszel érdemes próbálkozni, a modulokat pedig célszerű a leggyengébb típus időzítéséhez és feszültségéhez állítani. Mármint ha eddig nem úgy voltak.
CPU-Z-ben vagy típusszám alapján érdemes megnézni melyik milyen üzemmódot tud.Nem néztem milyen az a lap, szóval csak ésszel a fesszel!
Nekem anno egy Gigabyte 770-UD3 lapban ment a 4 modul, de egyformák voltak, és a CPU-NB is húzva volt, vagy legalább feszelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos autók - motorok
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest