- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Belemegy de akkor miért kell 990-es deszka? 970-esben nem megy olyan jól? Teszem azt mondjuk az enyémben tud egy proci 4,6Ghz-et, a 990-esben meg 5.2-t? Csak hasraütöttem. Vagy nem úgy gyorsítótárazza? Vagy olvassak el egy cikket és ne kérdezősködjek?
Nekem olyan lapom van amin vannak bordák, direkt ezt választottam.
-
Redneck
nagyúr
Igen, mondom, minden a keretről szól. Az a szitu hogy nekem 1680-as monitorom van és vettem egy 6500-as Samsung TV-t amin a single játékokat akartam játszani. Oda aztán végképp kevés volt a 4850 még 4 maggal/4GB rammal is. Ekkor cseréltem deszkát és ramot, valamint VGA-t
Így viszont évekig garis minden. Ja és tápot
-
-
Redneck
nagyúr
Én X2 545@3.6Ghz-ről váltottam 965re. Ég és föld. Ha van keret sztem inkább Fx 6300 vagy 8000-res széria, ha ócsón akarsz jót akkor 965 egy jó hűtővel! Nézz aprón garis procit és jó hűtőt rá. Nekem is 4850 volt, annál jobb kártya nem árt. Nekem sok game mikrolaggos volt vele, nV-re váltás megoldotta. Gtx 650 ti minimum ha veszel vagy egy jó használt 460 olcsón.
-
Tomko78
őstag
Én Phenom II X2 550 BE váltottam 965 re de nem bántam meg , X2 550 3.6 ghz többet nem ment 2 maggal ez a 965 4-4.2 ghz is elmegy normális feszel , 4 ghz elég neki a 1.87 V is , 3.9 ghz et meg alapfeszen is megy , úgy hogy nem rossz kis cpu ez a 965
De most inkább 3.4 GHZ és 1.337 V használom
-
Segítő szándékkal ajánlottam egy másik topikot, ahol korábban munkálkodtam és akkor anno pont az ilyen kérdésekre kapott az illető teljes vagy félkonfig ajánlatot, ha megadta a budget-et. De ma már csak olvasgatom, ha időm engedi.
pro:
Ha az adatlapodon lévő 4850-et nem akarod cserélni, akkor 955 / 965-t vegyél. Jó párosítás az X4-hez.
Úgy gondolom, hogy egy C3-mas 955 simán húzható oda ahova a 965-is, tehát bármelyiket veheted.kontra:
Ha mondjuk karácsony fele tudnál VGA-t cserélni, akkor simán belemennék az hosszabb távú FX-es projektbe a helyedben.
A 4850-ed prof. hűtése is megadhatja magát idővel, ami kockázat, továbbá DX10-es kártya. A teljesítménye valahogy 7750/7770 környékén áll meg... szerintem. Ezek 2013-ban szerintem korrekt belépő szintű gamer kártyák. I3-hoz, X4-750K-hoz és FX6000-es szériához. -
Idézve a milyen szgépet vegyek topik bevezetőjét:
- hiányzik a mire használnád
- milyen a monitorod felbontása
- mi van most pontosan (VGA, és a táp is fontos)A játéknál a VGA talán még fontosabb és arról nem írtál semmit, továbbá a játékok egyre jobban fogják igényelni a 4 fizikai magot.
Jelenleg főleg multiba: most és a jövőben úgy néz ki bátran ajánlható fx-83xx, amit nevezzük bátran 4 modulosnak, mintsem 8 magosnak. De így is rel. időtálló játékos gépet lehet összerakni belőle... azaz AM3+. Szerintem jobban megéri, mint I5-re építkezni, az FM2-t meg hanyagolnám egyenlőre.Egy jól húzott X4-es, jó VGA-val szintén elviszi még a játékokat, tehát nem kell feltétlenül váltanod.
De ha váltasz, akkor a budget-től függően:
1., X4-955 / 965
2., fx-83xx új lap, talán memó
Ez az én kommentem, de az első sorban lévő topik is segíthet, ha a kérdés az 1 hsz. alapján teszed ott fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest