- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Engem igazából nem is foglalkoztatott volna a dolog, csak tíz napja megcsináltam ezt a felvételt (24fps
), sterilen softveres felvételt mellőzve, hogy tisztán látszódjon a terhelés és olyan privát bombát kaptam..
Főleg 280X tulajok írtak hogy náluk nem így fut, akadt két 290 és 770 tulaj is.
Na most a Hawaii az más kategória mint a Tahiti és a srác akit linkeltem is feljebb, azonos beállításokkal de 2xMSAA-val sem tudta FPS ügyileg kisajtolni ezt a teljesítményt.
Akkor nekem még fogalmam nem volt milyet csap 4szálra a játék. 2-3 napig agyaltunk mi az úristen van, azonos Catalyst stb.Aztán jött az OSD náluk is, cpu/gpu usage, end of story.
Egy 280X-es fórumtársat kivéve aki FX-es, mindenkinek alapórajeles i5-je van (3.2-3.4), megjegyzem ez a "mindenki" akikkel folytatódott is a beszélgetés 3 egész ember volt.Szóval fogalmam sincs VGA ügyileg hol lehet a határ, annyit kisasszéztunk hogy a látóhatár/pop. csúszkák csökkentésével lehet érdemben mérsékelni a proci terhelést. Az advanced graphics beli csúszka dettó, de az nálam is totál off. Szóval valószínüleg neked van igazad és nagyobb kártyákat nem bírnak csak.
Van még ugye a játék topicja, ott a RAM / pagefile buherral sikerült sokaknak javulást elérni.
Megint csak nem tudok hozzászólni, mert nálam 10GB a lapozófájl cirka másfél éve az Arma3 kedvéért, úgy zabál meg pár óra alatt 18GB virtual memoryt mint kacsa a nokedlit, arról nem beszélve ha valami hát az Arma jobban fut i5-ön..csabika0001 felvétele amúgy meglepő, mert ahhoz képest hogy mennyire sanyargatja a procit teljesen korrekt az FPS, cpu limit van, de szemre teljesen jó, bőven játszható szerintem.
-
Redneck
nagyúr
Nincs gondom csak kíváncsi vagyok ha rátekernék még 100 Mhz-et akkor még stabilabb lenne e az a kihajtás! Hülyén hangzik tudom de remélem érted mire gondolok!
7850 szint igen, de az enyém még jó OC-s is mellé. Mivel a Phenom nem úgy hajtja ki mint egy i5 ezért lehet jót tenne még neki egy kis tekerés. Megnézem pénteken vagy csüt este, addig sajna nincs időm rá!
-
Redneck
nagyúr
Az a baj hogy csak most látom a Giga oldalán hogy BÉTA BIOS de elég régi, azóta semmi változás. Az előzővel meg random BSOD-ok voltak.
Olyan megoldás kéne amiből ki vagyok zárva tehát automatikusan megy. Azt mondta ismerősöm akivel ezt parking izét csináltuk hogy tesójánál is ez volt és vissza nyomhatom a CnQ-t csak kell a teljesítmény/kiegyensúlyozott profilt kell kapcsolgatnom Windows alól.
-
Redneck
nagyúr
Kikapcsoltam egyelőre minden energiamenedzsmentet. Emeltem a VCoret egy lépcsővel, valamint a CPU-NB mostmár 2400. VGA is kap egy kis feszt hogy ne vegye lejjebb a Boost órajelet. Így azért értelmesebben fut.
A biztonság kedvéért minden kap egy kis feszt, mert ahogy látom a CPU és a GPU is tág keretek közt értelmezi a feszültségeket. Érdekes hogy minél több feszt adok a procinak, annál inkább megszűnik ez a jelenség. Nem szeretném hogy feszültségejtés miatt droppoljon
CPU: 3800@ 1,44-1,456V
CPU NB: 2400@1,225V -
Redneck
nagyúr
Nem, és ezer éve járok fel ebbe a topikba szóval tudom miről van szó. Holnap leírom mert már zsong a fejem az egésztől. Az a gond valószínüleg hogy az energiamenedzsment ide oda ugrál. Ez akkor amikor stabil fps kéne egy folyton változó multis játékban nem jön jókor. Holnap kifejtem, köszönöm hogy segíteni próbálsz!
Egyébként eddig is kapott 1,44V-ot 3,8-on. CPU NB mostanában csak 2200 1,1V volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Tesla topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Tőzsde és gazdaság
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest