- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Engem igazából nem is foglalkoztatott volna a dolog, csak tíz napja megcsináltam ezt a felvételt (24fps
), sterilen softveres felvételt mellőzve, hogy tisztán látszódjon a terhelés és olyan privát bombát kaptam..
Főleg 280X tulajok írtak hogy náluk nem így fut, akadt két 290 és 770 tulaj is.
Na most a Hawaii az más kategória mint a Tahiti és a srác akit linkeltem is feljebb, azonos beállításokkal de 2xMSAA-val sem tudta FPS ügyileg kisajtolni ezt a teljesítményt.
Akkor nekem még fogalmam nem volt milyet csap 4szálra a játék. 2-3 napig agyaltunk mi az úristen van, azonos Catalyst stb.Aztán jött az OSD náluk is, cpu/gpu usage, end of story.
Egy 280X-es fórumtársat kivéve aki FX-es, mindenkinek alapórajeles i5-je van (3.2-3.4), megjegyzem ez a "mindenki" akikkel folytatódott is a beszélgetés 3 egész ember volt.Szóval fogalmam sincs VGA ügyileg hol lehet a határ, annyit kisasszéztunk hogy a látóhatár/pop. csúszkák csökkentésével lehet érdemben mérsékelni a proci terhelést. Az advanced graphics beli csúszka dettó, de az nálam is totál off. Szóval valószínüleg neked van igazad és nagyobb kártyákat nem bírnak csak.
Van még ugye a játék topicja, ott a RAM / pagefile buherral sikerült sokaknak javulást elérni.
Megint csak nem tudok hozzászólni, mert nálam 10GB a lapozófájl cirka másfél éve az Arma3 kedvéért, úgy zabál meg pár óra alatt 18GB virtual memoryt mint kacsa a nokedlit, arról nem beszélve ha valami hát az Arma jobban fut i5-ön..csabika0001 felvétele amúgy meglepő, mert ahhoz képest hogy mennyire sanyargatja a procit teljesen korrekt az FPS, cpu limit van, de szemre teljesen jó, bőven játszható szerintem.
-
Habugi
addikt
válasz
csabika0001 #26345 üzenetére
Az kemény mint a tarzan tenyere!!
Ha ez vígasztal Haswell i5-nek is elkapja a családi ékszereit: [link]
-
Habugi
addikt
válasz
Redneck #26334 üzenetére
Halkan jegyzem meg, egyre több topicban olvasni hogy i5-re CPU limitet csinál a játék. GTA V csak mert szó volt róla.
Persze az igazsához hozzátartozik, hogy többnyire K nélküli i5-el "panaszkodnak".Mindeközben 3éves Vishera + 3éves Tahiti: [link]
Nagyon durván megy ám ezen a fórumon már az Inteles agymosás, ugyan belátom semmi közöm hozzá hogy mennyire vagy hajlandó aláfutni ennek, azért bízom benne mielőtt végleg "elásod ezt a 3 betűt", kipróbálsz majd egy FX-et amit nem alapórajelen használsz. Minimum egy fél dimenzióval közelebb kerülsz majd a valósághoz..
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Linux kezdőknek
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest