Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz Reno7 #26349 üzenetére

Engem igazából nem is foglalkoztatott volna a dolog, csak tíz napja megcsináltam ezt a felvételt (24fps :DDD ), sterilen softveres felvételt mellőzve, hogy tisztán látszódjon a terhelés és olyan privát bombát kaptam..

Főleg 280X tulajok írtak hogy náluk nem így fut, akadt két 290 és 770 tulaj is.
    Na most a Hawaii az más kategória mint a Tahiti és a srác akit linkeltem is feljebb, azonos beállításokkal de 2xMSAA-val sem tudta FPS ügyileg kisajtolni ezt a teljesítményt.
    Akkor nekem még fogalmam nem volt milyet csap 4szálra a játék. 2-3 napig agyaltunk mi az úristen van, azonos Catalyst stb.

Aztán jött az OSD náluk is, cpu/gpu usage, end of story.
    Egy 280X-es fórumtársat kivéve aki FX-es, mindenkinek alapórajeles i5-je van (3.2-3.4), megjegyzem ez a "mindenki" akikkel folytatódott is a beszélgetés 3 egész ember volt.

Szóval fogalmam sincs VGA ügyileg hol lehet a határ, annyit kisasszéztunk hogy a látóhatár/pop. csúszkák csökkentésével lehet érdemben mérsékelni a proci terhelést. Az advanced graphics beli csúszka dettó, de az nálam is totál off. Szóval valószínüleg neked van igazad és nagyobb kártyákat nem bírnak csak.

Van még ugye a játék topicja, ott a RAM / pagefile buherral sikerült sokaknak javulást elérni.
    Megint csak nem tudok hozzászólni, mert nálam 10GB a lapozófájl cirka másfél éve az Arma3 kedvéért, úgy zabál meg pár óra alatt 18GB virtual memoryt mint kacsa a nokedlit, arról nem beszélve ha valami hát az Arma jobban fut i5-ön.. :D

csabika0001 felvétele amúgy meglepő, mert ahhoz képest hogy mennyire sanyargatja a procit teljesen korrekt az FPS, cpu limit van, de szemre teljesen jó, bőven játszható szerintem.

• Habugi

addikt

válasz csabika0001 #26345 üzenetére

Az kemény mint a tarzan tenyere!! :C :Y

Ha ez vígasztal Haswell i5-nek is elkapja a családi ékszereit: [link]

• Habugi

addikt

válasz Redneck #26334 üzenetére

Halkan jegyzem meg, egyre több topicban olvasni hogy i5-re CPU limitet csinál a játék. GTA V csak mert szó volt róla.
    Persze az igazsához hozzátartozik, hogy többnyire K nélküli i5-el "panaszkodnak".

Mindeközben 3éves Vishera + 3éves Tahiti: [link]

Nagyon durván megy ám ezen a fórumon már az Inteles agymosás, ugyan belátom semmi közöm hozzá hogy mennyire vagy hajlandó aláfutni ennek, azért bízom benne mielőtt végleg "elásod ezt a 3 betűt", kipróbálsz majd egy FX-et amit nem alapórajelen használsz. Minimum egy fél dimenzióval közelebb kerülsz majd a valósághoz.. ;)

:R

Új hozzászólás Aktív témák