- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
MinionFlasH #25951 üzenetére
Rakd újra a rendszert, egy próbát megér szerintem. Nekem is volt már gondom a reinstall kihagyása miatt!
-
Redneck
nagyúr
válasz
MinionFlasH #25948 üzenetére
Azért legalább újratelepítetted a rendszert ugye?! Nem kell amúgy Dunának menni csak venni egy jó kis használt deszkát olcsón!
-
HERR Z
veterán
válasz
MinionFlasH #25946 üzenetére
mi volt az előző procid?(gondolom oprendszer maradt a régi)
nem 100% hogy a lappal van a gond, ha biosban ok a procc -
stratova
veterán
válasz
MinionFlasH #25946 üzenetére
Furcsa, mert odáig stimmel hogy Phenom II X4-ből csak a 945 szerepel a Te támogatásti listádon is, de Phenomból a 9950-is , ami 125 W-os. Lehet, hogy a lapod már nem kapta meg a 965 AGESA/mikrokódját? Mondanám, hogy teszteljük le a 945-tel, de a gép Pécsett van, ahová csak hetek múlva megyek (s nem is tudom az jó -e neked)
-
Redneck
nagyúr
válasz
MinionFlasH #25938 üzenetére
Tudom, ismerem a helyzetet és gondoltam hogy erről van szó, de sajnos van olyan hogy muszáj áldozni rá. Az alulfeszelést azért próbáld meg de szerintem egy használt ócsó 770-es deszkával is jobban járnál. Én valami potom pénzért adtam el az előző 770-est, még egy közepes cpu hűtőre sem futotta belőle.
A használt deszkák előélete persze kérdéses, ha jó eladót fogsz ki nem fog mellébeszélni. Én megmondtam kerek perec a srácnak hogy mennyit tudott és kapott screenshotokat is valamint le volt fotózva hogy volt a gépben a hűtés.
-
GgG91
tag
válasz
MinionFlasH #25941 üzenetére
200x15 és ezen a frekin általában 1,2v alatt is elkaristol.
-
stratova
veterán
válasz
MinionFlasH #25941 üzenetére
Feszültséget nem fogok tudni most fejből mondani. De szüleimnél a Phenom II 945 (95W) egy 3+1-es Asus lapban megy gyári órajelén 3.0 GHz-en (este megkérdezhetem őket).
Szerintem 3.0 GHz-e kellene stabilizálni, amennyire alacsony feszültségen még hajlandó stabilan üzemelni a procid (a gyári 0.8-1.4 V adat ugyanis nem valami nagy támpont).200x15?
-
HERR Z
veterán
válasz
MinionFlasH #25938 üzenetére
vedd vissza biosban a feszt 1.3V-ra MAX de inkább próbálj meg 1.25V körülig lemenni
-
Redneck
nagyúr
válasz
MinionFlasH #25936 üzenetére
Szerintem venned kéne valami komolyabb deszkát ha ez a legújabb BIOS-szal sem viszi. Hiába van a listán egy-két 125W-os (jellemzően régebbi) processzor ha az újat nem tudja lekezelni. Ez a deszka amúgy sem egy erőművész.
-
varmi2
nagyúr
válasz
MinionFlasH #25933 üzenetére
A PhenomII-ket 95Wig támogatja, tehát a 945 mehet bele, afölöttiek már 125-140 W-k
-
Redneck
nagyúr
válasz
MinionFlasH #25933 üzenetére
Én ezt most nem értem. Mi nem megy? Ha 140W TDP keretes akkor mennie kell a procinak, ha 125W akkor is csak tuning nélkül. Ha a memóriákról van szó akkor elnézést!
Egyébként ennél a deszkánál sehol nem írnak Phenom II támogatást, persze ettől még mehet benne.
-
StrixAurum
csendes tag
válasz
MinionFlasH #25931 üzenetére
Legendás lesz még ez a Phenom II sorozat is, mint annó a s939 4800+, senki ne kótyavetyélje el!
-
válasz
MinionFlasH #25929 üzenetére
Én sem tudtam, de az AMD hivatalos oldalán csak nem írnak hülyeséget
-
válasz
MinionFlasH #25927 üzenetére
Supports PC2-8500 (DDR2-1066); PC2-6400 (DDR2-800), PC2-5300 (DDR2-667), PC2-4200 (DDR2-533) or PC2-3200 (DDR2-400) SDRAM unbuffered DIMMs – AM2+
Igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest