- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Most olvasom, hogy a coll n quiet módot megölheti, ha elállítom a szorzót az alapról. Csak mert tegnap nálam ez megtörtént és azthittem vaalmit én b.... el
A C1E az viszont műkszik nem? -
BalaNce87
addikt
válasz
darál0w #11520 üzenetére
Igazad volt, tegnap kipróbáltam és elcsúszott 4 Ghz alatt a prime teszten. Na nem baj. Kicsit bonyolultabb az amd-s bios, mint a régi p35-ös lapomon volt
Húsz féle fesz, húsz féle lehetőség. Basszus, mire ezt kitapasztalom.
Tudom, hogy ez nem ide tartozik ide a win 7 tényleg szivat az ODD-kel? Próbáltam rádugni egy IDE dvd írót, de nem akarja rendesen kezelni. Kezelőben ott van, de intézőben nem látom. Azt mondták a topikban, hogy pakoljam újra a windows úgy, hogy mártelepítés közben rajta van a meghajtó. Ez azért vicc!
-
BalaNce87
addikt
válasz
BalaNce87 #11518 üzenetére
Amit látok egyelőre, hogy az AMD melegebb idleben ezzel az alaphűtővel...
45 fok körül tanyázik, amit soknak érzek és ahogy látom több feszt is kér, mint az inteles barátok.De amin eléggé meglepődtem az az, hogy csak a szorzó emelésével most 4 gigán megy a gép és elsőre bebootolt és játszom vele és semmi baja.
Nem gondoltam volna, hogy alapfeszen elviszi a 4 Ghz-et.Le a kalappal.
Mennyire lehet alulfeszelni őket, hogy csökkentesem a fogyasztást?
-
BalaNce87
addikt
válasz
darál0w #11517 üzenetére
A lap egy 890GPA UD3H, ezt sikerült 25k ért beszereznem.
Ez nagyon fura számomra, hogy egymás mellé kell tennem a ramokat, hogy dual legyenAmúgy mennyi a vid egy 955nél? 1.328V-ot mutat a cpuz. De amúgy nagyon elégedett vagyok eddig, 4000re tettem (20*200) és tök jól megy a gép
Gerisz: Ezek eco ramok? Ősembertől vettem őket. Mushkin Blackline Frostbyte.
-
BalaNce87
addikt
Olyan pici ez a Venti basszus a procira, hogy pörög mint állat
Muszáj lesz vennem rá valami nagyobbacskát
Amúgy szerintetek lehet, hogy a giga lap nem szereti a mushkint és ezért nem adja a gyári órajeleket? -
BalaNce87
addikt
válasz
darál0w #11512 üzenetére
Hát most feltettem a szorzót 19re 16 ról és így 3800-on megy. A ramokat 8x szorzó mellett hajtom 1600on 8-8-8-24 ben. Elvileg 7-8-7-24 re és 1.35V ra vannak hitelesítve, de ha leveszem őket 7re, akkor összefossa magát win bootnál
Amúgy arra mit tudsz mondani, hogy mit számít ha fsbvel emelem a memória órajelét vagy ha szorzóval emelem a frekvenciát? Tehát változik a memória/fsb arány... -
BalaNce87
addikt
Everest
Így ismeri fel, pedig ha jól tudom itt 850es a déli híd és 890es az északi híd. -
BalaNce87
addikt
válasz
BalaNce87 #11509 üzenetére
Illetve mi a különbség a ganged és unganged memory között? Olvastam róla, de nem tiszta, hogy valójában melyik is a jobb.
Az normális, hogy a RAMok az 1. és a 3. slotban vannak de a cpu-z úgy mutatja mintha az 1, 2 slotban lennének.Illtve most vettem észre, hoyg az everest nem ismeri fel az alaplapot...
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok!
Ha úgy akarom hajtani a ramokat, ahogyan az benne van az SPB értékeknél és ez gyorsabb, mint 1333, akkor az a jó megoldás, hogy a memória szorzót emelem? Vagy az a jó megoldás, hogy megemelem 240-re az fsbt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Lightyear - befektetési app
- Jelszókezelők
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Drón topik
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel I7-8700K / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest