- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- One mobilszolgáltatások
- Garmin topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
oda en is mehetnek cimbora ! mas melo kapcsan, eleg hangzatos....
De, ez a menekules, ez szarul fest,Baratom !
-
myckey
veterán
bassatok ki a liba semet, ehhez nem kell leadni hulladekba a pct meg a technikat
Nekem ez gyerekkori berogzodes, a hardware meg a szoftver, ez az egesz IT/tech buzisag.
Ami jatekra megy, az nekem pont kell is, mert relaxalok, lekapcsolom az agyam egyebek...HA EGYALTALN jatszom . Maskor alvas kozben megy valami hatterzaj, az is stresszoldas es rest
Aztan ezen tanulok, olvasok, fogyasztom az ertelmes tartalmakat blabla...meg neha jovok ide baromsagokat irnniKell is, mert amit a testem kap...EN a masik veglet vagyok !
HAJRA BLOKI ! csapassad Respect
-
-
Televan74
nagyúr
Mióta eladtam az asztali gépet azóta milyen nyugodtan élek. Most sokat írok, edzek és új dolgokat tanulok. 50 évből 30 -at elk..tam játszásra. Biztos van benne egy kis kapuzárási pánik. Lélekben még mindig 25 évesnek érzem magam. A következő 15 -20 évet nem akarom gép előtt görnyedve eltölteni. Egy hónap alatt fogytam vagy 17 kilót. De még mindig nem vagyok megelégedve magammal. Edzek napi 1 órát. Sajnos nem érdekelnek a hardverek, és az sem hogy milyen játékok jellenek meg a jövőben. Ha összejön amit tervezek, akkor másfél év múlva beszámolok róla. Az biztos hogy elhagyom magyar országot. A többi még titok.
Az biztos hogy a két új tetoválásomnak köze lesz a titokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest