- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
oda en is mehetnek cimbora ! mas melo kapcsan, eleg hangzatos....
De, ez a menekules, ez szarul fest,Baratom !
-
myckey
veterán
bassatok ki a liba semet, ehhez nem kell leadni hulladekba a pct meg a technikat
Nekem ez gyerekkori berogzodes, a hardware meg a szoftver, ez az egesz IT/tech buzisag.
Ami jatekra megy, az nekem pont kell is, mert relaxalok, lekapcsolom az agyam egyebek...HA EGYALTALN jatszom . Maskor alvas kozben megy valami hatterzaj, az is stresszoldas es rest
Aztan ezen tanulok, olvasok, fogyasztom az ertelmes tartalmakat blabla...meg neha jovok ide baromsagokat irnniKell is, mert amit a testem kap...EN a masik veglet vagyok !
HAJRA BLOKI ! csapassad Respect
-
-
Televan74
nagyúr
Mióta eladtam az asztali gépet azóta milyen nyugodtan élek. Most sokat írok, edzek és új dolgokat tanulok. 50 évből 30 -at elk..tam játszásra. Biztos van benne egy kis kapuzárási pánik. Lélekben még mindig 25 évesnek érzem magam. A következő 15 -20 évet nem akarom gép előtt görnyedve eltölteni. Egy hónap alatt fogytam vagy 17 kilót. De még mindig nem vagyok megelégedve magammal. Edzek napi 1 órát. Sajnos nem érdekelnek a hardverek, és az sem hogy milyen játékok jellenek meg a jövőben. Ha összejön amit tervezek, akkor másfél év múlva beszámolok róla. Az biztos hogy elhagyom magyar országot. A többi még titok.
Az biztos hogy a két új tetoválásomnak köze lesz a titokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Linux haladóknak
- Xbox Series X|S
- Hardcore café
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest