- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
válasz kismedve1982 #6549 üzenetére
Bakker, mire én is rájöttem, hogy ha monitorozok, akkor gyakrabban crashel. De most már én sem indítok el semmit és így egész jó.
Még linux alatt is összefosta magát a rendszer, ha pár percnél tovább próbálta az ember monitorozni a kártyát. Bár ezt a legutóbbi Manjaro frissítés megoldotta nálam.
Win 10 alatt meg a 20.1.1-es driverrel egész stabilnak tűnik, bár még nem játszottam vele sokat.
Illetve a 20.1.3-at próbálta már valaki? Kicsit ellentmondó ez a két sor:
Fixed Issues:
An intermittent black screen or loss of display may occur when performing parallel actions such as web browsing, gaming or watching video.
....Known Issues:
...
Some Radeon RX 5700 series graphics users may intermittently experience a black screen while gaming or on desktop. A potential temporary workaround is disabling hardware acceleration in applications running in the background such as web browsers or Discord.[ Szerkesztve ]
Per aspera ad astra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gumi és felni topik
- Path of Exile (ARPG)
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Még mindig itt tartunk jelenleg...