- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4CI2
aktív tag
"Ez a rengeteg hiba játékok alatt mint ide füzhető vissza.Meg arra persze hogy új,szerintem."
Nekem Volt HD7870-em és azzal se voltak ilyen komoly hibáim pedig az is új volt (GNC) képhibák akadtak vele de azt a driverek orvosolták remélem a Navi is javulni fog mert most nagyon utálom az rx 5700 am .
Kezdetekor GNC képhiba:
Ez is kellemetlen volt ,de a sok kék képernyő meg fagyás a navi-val borzasztó. -
addikt
nem hiszem, hogy nehezebb lenne megírni, mivel konzolokban is amd van.
Az amit pl nem tudok még megérteni, hogy pl a chrome-ban a hardveres gyorsítást ki kell kapcsolni, hogy probléma mentes legyen és ezt komolyan nem tudták évek óta megcsinálni (az rx470-emnél is ki kellett kapcsolni)? Azért vannak dolgok amiket szerintem már rég illett volna orvosolniuk.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest