Hirdetés
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
Hát figyelj én az Asrock A75-HVS-emmel nagyon meg vagyok elégedve ugyanis a végletekig ki tudom tuningolni benne a procit meg a ramokat is. Iszonyat jó a ram kezelése nálam az 1866-os Crucialokat 2400-on 10-10-10-30 1,65v-on simán vitte a procit is 3600 ig simán meg ott kezd vége lenni mert irreálisan több fesz kell neki már utána nem éri meg. FSB-t 128-ig tudom feltekerni ott kapom a 2400-as ramfekit. Igaz ha FSB-t basztatott eléggé kihat a a többi interfacre pl AHCI-ban olyankor nem tudom nyomatni az SSD-t mert instabil tőle a rendszer ez az egy rákfenéje van a chipsetnek tuning téren. Mondjuk van a laphoz egy tuningolos bios is igaz még nem tettem fel de elvileg több finombeállítás funkciót el lehet érni vele a laphoz igaz csak komoly hozzáértőknek és saját felelősségre ajánlják. De szerintem ennyire mélyre felesleges belemenni mert rizikós lehet. A55-öt felejtsed el sokkal kiforottab az A75 nomeg sok extra USB3 sata3 megéri a pénzét. Jahh és egy jó házhűtés bőven elég a lapnak vagy egy ráfujó procihűtő ugy tuninghoz is elegendő hűtés fog kapni nem lesz gubanc

Jahh és a minap egy kis móddal kicsikartam belőle az X-FI MB2-őt is
-
Mercutio_
félisten
Alig egy ezressel több ez az A75-ös Asrock usb3 sata3 újabb csipszet, hdmi kimenet

-
Mahrenburg
őstag
Igen, A55-lapokban is lehet tuningolni, de ezt a lapot inkább kerüld, 3+1-es tápellátása nem épp bíztató... Ajánlom figyelmedbe az Aprót, nagyon jó vételek vannak, FM1-es lapok, FM1-es processzorok. Alaplap kiválasztásánál figyelj arra, hogy lehetőleg 4+1-esnél jobb legyen a tápellátása, s legyen hűtőborda a FET-eken, ez akkor is tanácsos, ha nem tuningolsz. Most ugyan nem láttam igazán jó vételt az Aprón az alaplapok között, de megfontolandó egy A6 36xx vétele az Apróról, (pl. van egy A6 3650 12e-ért, de 15-ért is jó vétel a 3670K), ezek már 4 magosak, az A4-nél erősebb IGP-vel, lazán lekörözik az A4-et tuning nélkül is. (Persze ha már megvan az A4, akkor "törölve".)
-
Mahrenburg
őstag
Hello!
Jelenleg a legbarátibb árú FM1-es tuninglap az ASRock A75 Extreme6, mostanában 19e Ft körül kapható.(Természetesen más lapban is lehet "húzni", de igazából az ilyen szintű lapok valók tuningra, s jelenleg verhetetlen az ár-érték aránya... )
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest