- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArmanD.
őstag
Hát figyelj én az Asrock A75-HVS-emmel nagyon meg vagyok elégedve ugyanis a végletekig ki tudom tuningolni benne a procit meg a ramokat is. Iszonyat jó a ram kezelése nálam az 1866-os Crucialokat 2400-on 10-10-10-30 1,65v-on simán vitte a procit is 3600 ig simán meg ott kezd vége lenni mert irreálisan több fesz kell neki már utána nem éri meg. FSB-t 128-ig tudom feltekerni ott kapom a 2400-as ramfekit. Igaz ha FSB-t basztatott eléggé kihat a a többi interfacre pl AHCI-ban olyankor nem tudom nyomatni az SSD-t mert instabil tőle a rendszer ez az egy rákfenéje van a chipsetnek tuning téren. Mondjuk van a laphoz egy tuningolos bios is igaz még nem tettem fel de elvileg több finombeállítás funkciót el lehet érni vele a laphoz igaz csak komoly hozzáértőknek és saját felelősségre ajánlják. De szerintem ennyire mélyre felesleges belemenni mert rizikós lehet. A55-öt felejtsed el sokkal kiforottab az A75 nomeg sok extra USB3 sata3 megéri a pénzét. Jahh és egy jó házhűtés bőven elég a lapnak vagy egy ráfujó procihűtő ugy tuninghoz is elegendő hűtés fog kapni nem lesz gubanc
Jahh és a minap egy kis móddal kicsikartam belőle az X-FI MB2-őt is
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest