Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Arkennys addikt válasz  Silentfrog

üzenetére Silentfrog

üzenetéreKöszönöm a választ  Hát, akkor ez megerősítette, amit gondoltam, hogy jó ez így nekem tökéletesen  Fura adalék, hogy catalyst cserével közben 3,4 ről lett 3,5 amit bír alapfeszen, nem nyúltam semmihez. Tudom, semmit nem jelent az a kicsi, de meglepett. Fura adalék, hogy catalyst cserével közben 3,4 ről lett 3,5 amit bír alapfeszen, nem nyúltam semmihez. Tudom, semmit nem jelent az a kicsi, de meglepett. Egyébiránt észrevettem, a BIOS-ban kirja, szerinte mennyi max feszültséget bírna a proci, és mennyi max órajelet. Ott felnevettem, és ki is léptem  Valami 4,2-t vagy 4,7-et írt talán, ha jól emlékszem, vagy ekörül. ami vicces volt. Folyékony nitrogén alatt esetleg, de az nincs kéznél Valami 4,2-t vagy 4,7-et írt talán, ha jól emlékszem, vagy ekörül. ami vicces volt. Folyékony nitrogén alatt esetleg, de az nincs kéznél 
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- 2. és 3. generációs processzorok.
- Eladó egy Intel i7 7800x
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Valami 4,2-t vagy 4,7-et írt talán, ha jól emlékszem, vagy ekörül. ami vicces volt. Folyékony nitrogén alatt esetleg, de az nincs kéznél
 Valami 4,2-t vagy 4,7-et írt talán, ha jól emlékszem, vagy ekörül. ami vicces volt. Folyékony nitrogén alatt esetleg, de az nincs kéznél