Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ry0K3N
senior tag
válasz
Pikari
üzenetére
Pont az a lényeg hogy nem akarok másik kártyát helyette. Olyanom már van. Olvasgattam régi teszteket abból a korból és notoriusan jobb eredményt produkált a kártya erősebb processzor mellett. KÍváncsi vagyok hol a határ, mert viszonyítási alapom van egy AMD K6-II 450-es személyében.
KROK640:
Nemrég jött meg ebayről, Athlon XP 1600+ lesz mellé egy Abit KG7 lapban. -
KROK640
nagyúr
válasz
Pikari
üzenetére
Vooodoo2-t? Eleve alacsony felbontásról beszélünk (800×600 - 1024×768) ahol a proci az igénybevett darab, de ennél ... szerintem egy combosabb PII is simán megteszi, sőt inkább azt mondanám : bármi ami eléri a legkisebb PIII teljesítményét. De ha overkillt akar, akkor 1700-as Wilamette Celeron, nekem a V2SLI-t kihajtotta maximálisan. Igazából ott már illik mellé egy GeForce 2MX400, ami mellett tökéletesen fölösleges a V2 SLi, legalábbis olyan játékoknál ahol van openGL/D3D és nem csak glide. (tapasztalat, 1700-as Celeronnal még anno)
Már-már értelmetlen kategóriába max-olva legyen Athlon XP, az is fillérekért van... (de ez már kb C2D és a korai PCI-E belépő kártyák esete)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
DarthSun