- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nem is gondolnád, hogy milyen komplex külső akkut gyártani
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jokeph
üzenetére
Haswell kitérő részletezve. Amint említettem a moddolt ACPI is aktív vele, de a prociszabályzás továbbra sem megy. Mindenesetre az ISO jó, legyalultam az XP- s vinyót és az utolsó kísérletet hagytam meg. Eddig avval foglalkoztam hogy a nagyját ami kell visszatelepítgessem.
Ezek nem az én kreálmányaim, de gondoltam belinkelem, hátha kell Neked, vagy bármelyik kollégának.
Olasz barátaink is aktívak ezügyben már egy ideje, tehát a legjobbnak bizonyult image Haswellre :XP Intel&AMD 2020 by Made in Italy
A lap aljára pörgetve van még 4 féle telepítőjük, azok is fókuszba kerülhetnek kűlönböző más konfigokra. Gyors, frappáns telepítők.
Valamint az oldal térképe elég kiterjedt, érdemes szétnézni, sok korabeli haszos cucc, pld komplett driverlemezek is vannak itt.Lassan leveszem a Haswellt a próbapadról, és viszem vissza a helyére.
Azért futtattam az új XP alatt egy a konfighoz mérten ultraretro tesztet, FinalReality a Xeon+HD6850- el
:
Valamint egy középretro teszt ugyazen konfigon, CB2003 :

Hangulatkép, nagyon tetszett a plexi oldallapon kialakult 3D tükröződés, pazar, a fotó nem adja vissza teljesen, de valamennyire látszik. Ez már off, mert éppen win10 futott, és az új monitoron.

Megy vissza a próbapadra a 939, DOS- ozgatok, kísérletezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Milyen autót vegyek?
- Cudy routerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Intel Core i7-8700K (LGA 1151 v2) Processzor
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7600X AM5 processzor eladó doboz+gari
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

:
DarthSun