- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Poco F7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
MasterDeeJay #85879 üzenetére
Emlékszem anno az első Tualatin 1300-as Celeron is amit láttam (nagyon új volt még akkor ez az egész) ASUS TUSL2-be berakva, bejelentkezett hogy Pentium III 733, azt se tudta merre van előre, de gyorsan rájött aztán, hogy 1300-as Celeron van benne.
Athlon XP-knél meg ahogy mondod pláne, amelyik T-Bred B-nbek vagy Bartonnak 166/200-as FSB kellett az is elindult, csak 133-assal. Még volt olyan lap, aminél elég volt beállítani a helyes FSB-t, és esetleg zöldséget írt ki, hogy milyen proci van benne, de ment vele jól.A gyártó a legújabb biossal adja, csak néha a lapok hónapokat állnak a raktárban, miközben újabb CPU-k is jönnek akár, amikhez új bios jön/kell.
-
Alpi.
addikt
válasz
Erről beugrott az, amikor maradt egy kis szárazjegem, de olyan kevés, hogy semmi értelmeset nem lehetett volna kezdeni vele. Mondom, csak úgy mókából meglesem, mit szól hozzá a Sempron 145-ösöm. Bedobtam a DFI 790 -esembe, összerak, indít, postol és mit ír ? Unknown cpu... Felmentem a netre, hát persze, hogy csak egyetlen egy, valami beta biosnak van Am2+ supportja... Az is egy archivált régi forumbejegyzésbe volt, nem a lapomon.
Mondom, fasza.. Mindegy, ránézek, ha már összeraktam.
[Oszt' ez lett !]Hülye Dfi lap, azt se tudta mi az, de azért hajtani hajtotta.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
amikor kijon a gyarbol, akkor a leheto legfrissebb van rajta ; de azert a b450 fenykora 2019-2020 volt ; akkoriban meg csak tavoli igeret volt a Zen3 meg a Zen3 apuk is ; ilyen manapsag hosszu eletunek szamito platformnal maximum a kereskedot lehetne biztatni, hogy eladas elott frissitsen biost.
amugy Intel oldalon is futottam bele ilyesmibe, hogy a megvett lap papiron tamogatott egy adott cput, csak eppen még nem az a bios volt rajta... pedig ott ha 2 evet megel egy foglalat, akkor az mar long support.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Formula-1
- ASUS routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- További aktív témák...