- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
DarthSun #103660 üzenetére
Most probaltam egy cuvx4et (via apollo pro, de mar 686b delihiddal), gigas p3al, meglepoen flottul ment rajta minden. El is gondolkodtam rajta, hogy ilyen kellene inkabb gyors p3hoz, mint a bxet jaratni tuningolva, ata66, 4x agp, rendes 133mhz support.
Sebessegben is erdekesen alakult win98 alol, ahol az agp jobban szerepet kapott, ott mar a via volt a gyorsabb, gts eseten 1024 korul, kisebb felbontasban meg a bx. A korabeli tesztekben mindenutt az emelt agp orajeles bx ment jobban.
Default bios setuppal neztem mindkettot, dos alol hasznal vmi trukkot, ami nem az uwsc (de a hatasa hasonlo), mert furan gyors a dosos benchekben, konkretan siman legyakta a bxet. Lehet majd csinalok is ra egy buildet, aztan hasznalom, elojon e vmi gond - a thunderbird helyett. A tualatin mar inkabb winxp era nalam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest