-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Egyébként alap dolog, hogy tuningnál semmit sem hagyunk "Auto" beállításon, mindent állítsunk be manuálisan fix értékre, nehogy az alaplap magától fölöslegesen túlfeszelje őket. Meg osztán amelyik deszkába van "digit" PWM azzal nincs vdrop probléma állítólag. Meg át kéne nézni mennyire melegszik.
-
snake1977
őstag
-
snake1977
őstag
Csak úgy mondom...tapasztalat, abit be-6 -osba tettem 128+64megás modult, és 384 megarambót ismert fel, ami eléggé képtelenség. Tippem szerint leszámolja a 768-at, de amint bootol (ahogy nálam is) befagy az egész, majd ha win alatt mutat screenshotot hogy 768 ketyeg benne akkor elhiszem.
-
-
snake1977
őstag
Azon kívül hogy nincs begrafikonozva szerintem kitünő teszt volt maestro!
Ha slot1-es P3-al teszteled, akkor kiváncsi lennénk milyen különbségek merülhetnek fel, hiszen a slot1-es P3-ban ha jól emlékszem 512 a cache, viszont nincs benne az újabb utasitáskészlet ami a coppermine-ban már megvan, de 256k cache-el. -
A belsejét nem néztem, de 2 éve működik. Ez egy 400-as 12-es ventivel. A gép totál tele van.4 vinyó, 2 optikai, 4 kártya.Vennék egy jobbat egyébként, ez meg menne egy kisebb gépbe, csak most a many.... Deer fan nem vagyok végülis, meg nem értek a tápokhoz.Ár-minőség viszonyban ezt ajánlották a nagyker-ben.5000 - ért vettem.
-
Badman 4ever
őstag
Nagyon szép én még csak 50%-ot tudtam kipüfölni a 700-as 66-os FSB-s Cekámból (~1,1 GHz).
zoltanz: Lassan én is ilyen vonalakat tudok csak rajzolni, mert 7től buliban leszek és már bennem van egy Borsodi, ha gépközelben leszek, akkor megmutatom (tuningolás nélkül), hogy egy printscreenre milyen vonalakat tudok rajzolni.. -
-
snake1977
őstag
Nekem előző lapomban a két 800-as kingmax 1.95v-n vitt 920-at 5-5-5-15-ben
Ott már a procim fsb-je nem ment feljebb, nagyon izzadt, de még igy is stabil volt.
A GEIL value ramjaim sajnálom, 2x512/800-as volt ezek elmentek 2.1v-al 1000mhz-et haveromnál, ráadásul cr1-ben szintén 5-5-5-15-ben, cr2-ben meg ment 4-4-4-15-öt
-
-
-
Ranagol_5
senior tag
Össze kell dobni ami van egy rekord kisérlet érdekében
Csak az alaplap bírja visszaosztani a proci/ram/buszok 3szöget, vagy szerezni kell hozzá biost, ha nem tudja, esetleg saját magad moddolhatod. Nekem volt valahol egy willem II eeprom égetőm, mivel annak idején tanulgattuk az assemble nyelvet középsuliban, majd előkerítem, aztán régi lapokon kisérletezgetek vele, hogy mennyire megy még a dolog.
Az már komolyabb probléma, ha viszont a chipset nem bírja.
Meg akkor még valami monster hűtés is kéne a procira, sok a probléma
-
-
Ranagol_5
senior tag
Remélem a doboz is elnyerte a tetszésed, nah meg a csomagolás.
Hjah, és sorry a késlekedésért, csak hát itt a Bridgestone-nál állandóan dolgozunk.
Penyus: Akkor valamerre a tó felé lakhatsz, vagy a körforgalom feléLényegében busszal is 15p oda az út, szóval, ha egyszer ráérünk, lomolunk.
-
-
zoltanz
nagyúr
Akkor a z a VGA kártya miatt lehet mert ezen a teszten skálázódik egy Radeon 9700 1,8 GHZ es procitól a 3,6 -osig. De igazából a mai videókártyák 1024/768 felbontásban AA és AF nélkűl nem adnak valós képet az igazi tudásukról. Az AF már teljesen hardveresen megvalósított eljárás pl.
-
Solfrutta
tag
Egy ehhez hasonló lista összedobásában akár én is segíthetek, de akkor nem lehetne eredményeket küldeni, csak itt a topikban (nem lenne különösebb probléma szerintem). Esetleg még olyant is lehetne csinálni, hogy nem a száraz adatok lennének csak egy listában, hanem mindenki írhatna pár sort arról a konfigról amivel az eredményt elérte, logoutos írásokra linkek stb.
-
törölt tag
Eddig csak sima html oldalakat készítettem. Szép jó, de a legfapadosabb dolog. Az efféle interaktív oldalakhoz PHP és SQL tudás is kellene. Már év eleje óta tervezem, hogy elmegyek a tanfolyamra, amit fehérváron kéthavonta szerveznek az IMMI-nél. ( webdesigner és webprogramozó ) De eddig még nem sikerült összehoznom az időket. Ha mégis összejönne valamikor akkor úgyis megcsinálom a procinyilvántartó oldalamat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged