- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádyka
őstag
válasz
gerlaip #42472 üzenetére
Itt írtam annó a killer tuningos 8500 LE karimról: [link]
LE meg LELE azért feltűnik néhanapján, de marhára ritkulnak azok is. Amúgy kereshetsz magasabb órajelű 128 Bites 9100-at is. Tök ugyanaz a mag, csak az órajelekkel játszadoztak. A Jobbak 250/500-on jártak, a határ pedig lefelé a csillagos ég volt, egészen 64 bitig.
A 9100 már támogatja a FULLSTREAM-et, ami állítólag jobb minőséget csinál valami trágya videóknál vagy mi. -
Ádyka
őstag
válasz
DarthSun #42468 üzenetére
Milyen feszen megy? Gondolom az a 0,176 kicsit kevés a 2400 MHz-hez.
Ez az órajel sem mondható kiugrónak egy XP-M -től.
Szerintem az Asus NF2 lapjai kevésbé tuningosak mint az Abit NF7. Valamint valszeg a 3 db ram is megterheli a memvezérlőt.Mai kacatok:
Radeon 8500. A teljes értékű 8500 nem a LALÍ, meg LELE, igazi 3,3-as ramokkal 275/550 -es gyári órajelekkel.
Gecube 9800XT 256 Mb
Asus GeForce4 Ti 4600
Némelyik elég retkes ahoz, hogy még működjön is. Legvalószínűbb, hogy csak a 8500 működik, mert azt komplett gépből húztam ki.
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #42223 üzenetére
Fuu már azt hittem egy helyről "vásárolunk", mert én otthagytam hétvégén
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #42219 üzenetére
Jobb oldalon középen ahoz a két duplamagas 16-os edóhoz is a hétvégén jutottál hozzá?
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #42084 üzenetére
Az egy dolog, de V1-et 4000-ért? Ok, ha van kábel hozzá, akkor szinte az megér annyit.
-
-
Ádyka
őstag
válasz
gerlaip #41951 üzenetére
Én is körbe kérdeztem pár "szolgáltatót" aki vga javítással foglalkozik, de az jött le, hogy az inkább csak próbálkozás ami folyik, nem javítás. Hiába kérnek potom pénzt érte, az eredmény lehet : megjavult ideiglenesen, ugyanolyan maradt, mégrosszabb lett. Simán fizetnék érte többet, ha tutira menne a javítás, egy alig csíkozó VGA-n. Azaz nem egy tök halott féltéglát tolnék oda.
-
Ádyka
őstag
Nem éppen ide illő kérdés, de azért megkérdezlek Titeket.
Szóval senki nem foglalkoztatott még a dolog, hogy döglött laptop TFT-t összegányoljon asztali géppel?
Inverter kitek vannak ebayen 10K környékén, de annyit nyilván nem ér a dolog. -
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #41454 üzenetére
Balról a második? Ezüst színű....
-
Ádyka
őstag
Valakinek van esetleg a fiók mélyén 6600 GT AGP HSI-re való borda amit elcsereberélne velem?
Szerk.: Hogy ne csak copy paste legyen....
Miért nem jelenik meg a nevem alatt a logoutságom? -
Ádyka
őstag
válasz
DrojDtroll #41352 üzenetére
-
Ádyka
őstag
válasz
zoltanz #41024 üzenetére
A Doom 3 már a GeForce 6 -tal volt reklámozva, tehát kb egy időben jelentek meg Aki akkor DX 7-es Gef2 MX-el nyomta...... részvétem. Akkor azok már nem voltak azért népkártyák. Inkább 9500-9600 Pro és butításaik (elérhető áron), amik sokkal jobbak voltak egy Gef4 MX-nél.
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #40857 üzenetére
Ja, Ő is egy nagy gyűjtő. Vitt már tőlem pár ritkaságot.
A dual PPro kb semmit nem ér így. A két proci meg tudjuk mennyit.
-
Ádyka
őstag
Adott egy Fujitsu Siemens Amilo 1450G lapitopi. Annó XP-vel adták ki.
Mondom próbáljuk meg win 8.1-gyel. Szépen felment, bootidő is tök jó, de nincs VGA driver.
Látszólag nagy nehezen van wifi, de mégsem megy.
Proci 1,7 GHz helyett csak 600-on teker, és soha nem kapcsol fel.Ok, legyen win 7 strater: VGA ugyanúgy nincs. Felmegy a win2000-es driver, de nem jó. Felkiáltó jeles, állíthatatlan állapotban.
Wifi feltelepült valahogy UTP LAN-ról és megy is, de a proci itt sem kapcsol feljebb.Intel 82915GM VGA van benne.
Most tényleg XP-t kell rajta használni?
-
Ádyka
őstag
Ennyire kezdenek elszállni a 3DFX árak? Jófogáson V2 8000 Ft, V1 6500 Ft, Rush 9000 Ft. Na jó valszeg 20 év múlva lesz csak rá jelentkezője....
De itt a HA-n is van valaki aki simán pont 5x árat kér értük, mint a valós piaci értékük. V1 10K, V2 15K, na jó nem is folytatom, nem százas...
Összes hirdetés / keresés / 3dfx..... mert asszem a procik közé rakta... -
Ádyka
őstag
válasz
Yutani #40679 üzenetére
Csináltam, nem sikerült. Igaz noname FCPGA átalakítót moddingoltam, de enyhe melegedésen kívül semmi nem történt. Aztán lehet a proci is szar volt, hisz soha nem láttam működni. De én is nagyon szeretnék már egyet megcsinálni rendesen a BE6-II lapba.
Pár éve én is felhoztam a témát itt: [link] -
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #40224 üzenetére
Hallottatok már a SUMA PLATINUM-ról. [link] Úgy látom Geforce FX-ig / Radeon 9xxx-ig gyártottak VGA-kat.
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #40033 üzenetére
Nyilván sem működő, sem döglött állapotban nem érnek kb semmit.
Mivel mindegyik különböző, lehet valakinek pont ilyenhez kell donor. Pont semmire nem megy a másik "ingyenessel". -
Ádyka
őstag
Ingyen nem kell valakinek alkatrésznek / donornak?
Compaq ARMADA V300
A kaszni műanyag elemei egész egyben vannak.
Alaplap minden bizonnyal rossz, valaki gányolt a betáp résznél, utána én is, de nem jártam sikerrel. Akksi, HDD nincs.Ami valószínűleg használható:
- valami 400 MHz körül cerkára emléxem
- kijelző karcmentes, de a zsanérok gyengék
- floppy :-)
- touchpad
- billentyű, amiről hiányzik az F5 és a spaceKi fogom dobni, ha nem kell senkinek. Igen, most fenyegetek.
Más: a benne lévő, de nem felajánlott DVD -t össze lehet hozni, hogy külső USB-s verzió legyen?
-
Ádyka
őstag
A tiniket sokkolja a Windows 95.
[link]
-
Ádyka
őstag
válasz
Enigma1945 #39610 üzenetére
AMD-nek 90 nm-en kb itt van az értelmes vége. Laptól függően lehet talán 2500-2600 MHz környéke is, de a többlet fesz miatt már felesleges lehet erőltetni. Szal ez elég jó eredmény.
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #39589 üzenetére
-
Ádyka
őstag
"Eladó Windows 7 kompatibilis MSI Geforce4 Ti4200 128MB AGP8x VIVO"
Nem is ez a lényeg, hanem ez:
"Windows 7 kompatibilis ! 81.98 XP-s Forceware kell hozzá. Tesztelt ! Hibátlan !"Próbálta más valaki? Tényleg jó lehet?
-
Ádyka
őstag
válasz
Madara-san #39142 üzenetére
Természetesen nem hivatalos paneltisztító folyadék volt, hanem valami illatos zsíroldó (Ciff, Jar nemtoom). Sima víz nem tűntette el a szagát, de ez igen.
Iday: Életemben nem láttam ennyi SlotA-s lapot, még egyesével sem, nem hogy egyben.
Na hát akkor nincs itt olyan nagy baj miszerint:
"Ebayes és egyéb olyan hirdetést lehet linkelni, aminél egyértelműen kizárható a lehetősége annak, hogy esetleges anyagi/személyes érdekek kötnék az illetőt a hirdetőhöz."
Akkor ha belinkelem egy tök idegen HA-s hírdetését - amihez anyagilag semmi közöm csak szeretnék valakinek jót tenni a topicban - szóval azzal nincs semmi baj. Vagy mégis....
-
Ádyka
őstag
válasz
Madara-san #39128 üzenetére
Én így takarítottam, és hibátlanok maradtak: [link]
-
Ádyka
őstag
válasz
bacsis #39088 üzenetére
Attyaisten. Minden topic tele van ilyen linkekkel. Most tényleg mi leszünk az elsők akik példát mutatunk? Egyszerűen nem tud működni egy fórum linkelgetés nélkül... ezt senki nem akarja belátni?
Már az "új" HA-t sem emésztettük meg könnyen, de ez a mostani rendszer tényleg elveszi az ember kedvét az egésztől. -
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #38901 üzenetére
Már most herótom van ettől a körüldumálásból, és nyilván nem veled van bajom...
-
Ádyka
őstag
Srácok mit ér most egy matrox parhelia AGP használtan? HA-n nincsen perpill, az új árát meg hagyjuk.
-
Ádyka
őstag
Kb 100 hsz. óta megy itt a gittrágás, aminek ezexerint van helye egy ilyen topicban. De az, hogy "nézzétek mit találtam megéri-e Link:"Áhhh
DarthSun: De jól néz ki az a proci, legalább kihajcsaje azt a kártyát.
-
Ádyka
őstag
válasz
radi8tor #38752 üzenetére
BUÉK minden őrültnek!
Én még mindíg örülök, hogy vannak itt eladó dolgok. Nem vagyunk olyan sokan ebben a topicban, hogy szétoffoljuk vele, valamint heti 1-2 eladandó cucc még nem a világ vége.
Más:
Még senki nem próbált unsupported CPU-s gépre win 8.1-et tenni? Sokan megcsinálták már netszerte, és jobban jártak mint a win7-tel, mert egyszerűen jobban hasít. Legyen az Socket 370-es cerka, vagy esetemben most egy Pentium M 740 -re jó lenne felrakni. -
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #38610 üzenetére
Pont olyan VGA kell bele, mint kb egy 800-as P3-ba. Geforce2 GTS / PRO/ Ti / Ultra / talán 3.
-
Ádyka
őstag
Emlékeztek erre a kártyára? [link]
Hát nem volt szerencséje a vevőnek.
Ide is illik a "Bukni is kell valamin, nem mindenen nyerni folyton". -
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #38559 üzenetére
ÁÁÁ szerintem azért írta ide be, mert egy itteni kollégának odaadja ezerért is.
Ez pedig nem kereskedőre vall.
-
Ádyka
őstag
válasz
csabyka666 #38556 üzenetére
Tök jó kis lap. Miért nem csinálsz belőle gépet? 2 x P3 1GHz oszt jólvan. XP hasítana vele.
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #38554 üzenetére
Én is néztem. Az egy Prolink PixelView GeForce3 Ti 200. Szép.
-
-
Ádyka
őstag
Bonszáj = banshee , mióta hallottam egy kolléga videóbemutatójában.
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #38470 üzenetére
Na, ezt rakták az új céges I5-ökbe? Szép kis bonszáj.
-
Ádyka
őstag
válasz
csabyka666 #38398 üzenetére
Asszem 800-ért hirdetem a 128 bites 128 Megás MX440-et. Ez azért messze van árban a legolcsóbb 3850-től.
-
Ádyka
őstag
-
Ádyka
őstag
Ő Compaqsága visszafogja az eredményt. Semmi kihegyezés, a második mag mintha ott sem lenne. A Ti4600 szintű karinak kevés ez a gép.
Más:
Végre befutott egy olyan Radeon 8500 LE, ami simán megy 8500 órajeleken sőt még azon is túl.
A gyári 250/250 helyett viszi a 275/275 MHz-et, majd 310/280 a vége.
Érdekes hogy ez egy 128 Mb-os. Ugyanilyen samsung 4ns-os ramokkal egy 64 Mb-os még 250-en sem ment. A GPU meg no komment, kimondottan brutál órajel egy 4/2-es felépítésű teljes értékű R200-ról.
Így
Mark 2001: 11000+
Mark 03 : 1610 -
Ádyka
őstag
Ok, de mégis annyiba kerül az egész pakk mint egy I5 proci. És a topicot olvasva nem mindenki vette szerver célra, és nem bánták meg. Mondhatnánk, hogy az alcsony órajel miatt az idő múlása nem neki kedvez, de a több szál miatt lehet, hogy mégsem olyan rossz.
-
Ádyka
őstag
Topicból senki nem vett még ilyen 12 magvas szörnyeteget? [link] Viszik tőle mint a cukrot.
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #38121 üzenetére
Elég régóta fent van. Pedig megér ennyit.
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #38086 üzenetére
Jól mondod. De a DX8 teszt nem számít bele a végeredménybe.
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #38080 üzenetére
Kicsit procilimites ereménynek tűnik. Mi volt alatta? Kb ennyit hoz a Ti4400-am nagy Athlon XP alatt.
-
Ádyka
őstag
Na beröffent a kis Savage 2000 64 Mb. NF7 + 2400 MHz Barton valami trágya driverrel XP alatt hozott 1906 pontot Mark 2000-ben. Ez jó 1000 ponttal kevesebb mint Yutani eredménye. Nyilván az XP-s driver tovább csökkentett az amúgy sem nagy eredményen. 2k1-ben 821 pont.
A lényeg, hogy működik.
Az Aida Viper II Z200-nak ismeri fel. Nyilván Fierynek nem jutott annó minden gyártó Savage 2000-eséből, így az Innó3D ezen kártyája kiamaradt az adatbázisból. -
Ádyka
őstag
Nos nem bonszáj, és nem is TNT. Pedig elsőre net nékül én is valami TNT rettenetre tippeltem, de ahoz túl sok rajta a memória.
Aztán lehett volna még valami gagyi Geforce 256 is, hiszen az Inno Geforce 1-re eléggé hasonlít, de ahoz is sok a memória rajta.Bizony ez egy Inno3D Savage 2000 64 Mb. Fenyő ezt honnan a rossebből tudtad?
Az Ok, hogy simán be lehet lőni a korszakot, amit mindenki eltalált tulajdonképpen többé kevésbé.
Még képet sem taáltam róla.Már csak be kéne hogy induljon.
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #37837 üzenetére
De akkor az valami Geforce 2 Titanium? 250/200 ?
-
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #37791 üzenetére
Nem másnak, magadnak. A reballt nem arra találták ki, hogy utána 1 órát működjön.
-
Ádyka
őstag
-
Ádyka
őstag
IDT C6 valakinek 20 K-ért?
[link]
-
Ádyka
őstag
Korrekt a srác. [link]
Én vihetek gépet, amivel kockáztatom az ismeretlen előéletű és állapotú kártyájával a konfigom. Persze ha megy akkor mindjárt nem annyi. Azaz ingyen kipróbáltam neki, hogy drágábban adhassa el nekem. Wata fakk
Gondoltam beírom ezt a kommentet a hirdetésbe, de a végén még kiatlálja, hogy üzletrontás. Szerintem csak objektivitás. Na mind1. -
Ádyka
őstag
Eddig én is azt hittem, hogy alaplap proci kontakt elég a sípoláshoz. Na jó az esetek 99,9 %-ban még mindíg így van. Szombaton került hozzám egy ilyen, jó retkesen.
Acorp 5TX32 + procc. Előélet ismerete nélküli cuccokba nem rakok soha jó alkatrészt, mindíg megvárom a sípolást, de semmi.
Proci másik lapban beröffent. Majd vissza az 5TX32-be + ram, és már sípolt VGA-ra. Ram nélkül de VGA-val sípolt ramra. Mindennel telerakva életre kelt. A lapra már én írogattam rá a jumperelést.
Bedobozoltam az 5TX29 mellé. Már csak egy 5TX52 hiányzik
Tényleg valakinek nincsen hozzá manualja. Csak az alap jumpereléseket találtam meg. Kéne az SD/EDO voltage jumper állás, a 83 MHz..... mondjuk ezt ki lehet variálni.. -
Ádyka
őstag
válasz
Sanchez638 #37166 üzenetére
Melegíteni akkor van értelme, ha néha jó néha nem, vagy csíkoz / szemetel. Tök süket kártyánál nem sok értelme van. Csipog VGA-ra lap?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest