Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Turulbir
tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Egy vagy több szálon?
Túl sok FPS-el és TPS-el nem játszottam, viszont vannak masszívan CPU limites dolgok, de túlzottan nem bench-elhetők.
Amikkel összefuttam az XP-s időkben és kb. CPU only:
-Bármelyik régi Paradox grand strategy: egyszerű 2D grafika; masszív szimuláció és poll a procin.
-Vagy pl. nem is gondolnád, de OTTD-ben is lehet olyat csinálni (pláne modokkal), ami megfektet akár egy középretró procit (ez egyépként is full soft. render, de nem az terhel, hanem a szimuláció).
-Városépítős játékok pl. Banished (az NPC útkeresés masszívan proci igényes, városok szimulálása 1000+ lakossal nem kis feladat)
-A "JAVA gyilokos" Minecraft.Ja, ha jól emlékszem a Call of Juarez 1-2 -nek volt még pl. szép (de egyáltalán nem megugorhatatlan) gépigénye a kevésbé ismertek közül. Ráadásul jó játékok, nekem főleg az első tetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DarthSun