Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Íme az új Android Auto!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
frescho #117163 üzenetére
Annyi fejlemény van azóta, hogy a ramok környéki 4db javasolt kisebb kerámia kondit is kicseréltem, de ez semmit nem változtatott, viszont feltűnt, hogy másik táppal még zavarosabb kép (egy egyszerű 2ezer ft-os 9v-os 2a-es Hestrorossal próbáltam elsőnek, ezt nagyon könnyű szétpattintani és a polaritást megcserélni benne, aztán van egy univerzális laptoptápom, amihez van polaritás felcserélő toldó kábel is, ne ezzel még zajosabb), az a gyanúm, hogy a táp 50hz-e interferál a tv 50hz-vel (tv-re is válogatja, hogy melyikkel mennyire zajos, de eddig ezen az youngtimer lcd Orion tv-én adja legjobb képet, crt rosszabb, de kicsit is modernebb lcd-én is meg élvezhetetlenül extrém módon zajos, szóval lehet csak a megfelelő tv-ét kell megtalálni, hozzá, amivel kevésbé interferál és jól el is keni a hibákat ahogy mondod
), szóval lehet inkább a 7805 felől kéne megszűrni jobban, de ott nem látok semmilyen szűrő kondit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest