-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
Habib[HUN] #48245 üzenetére
Semmiképp sem!
Biosból sokkal jobb eredményt tudsz elérni, az a fő baj, hogy míg Te simán csak nem tervezel a fesszel játszani, az Overdrive tuningja a tudtod/kérdés nélkül feszeli a procit.
Ennek eredménye lehet egy melegedős proci, vagy egy nagyon melegedős proci. Amit "ő" beállít feszt adott órajelhez a legtöbb esetben bőven sok ahhoz képest, mintha saját kezüleg Biosban csináltad volna.Az esetek túlnyomó többségében Biosban kezelésbe véve vagy kisebb fesszel tudod ugyan arra az órajelre stabilan belőni a procit mint az AMD OD, vagy ugyan olyan fesszel de magasabb órajelre.
Ergo bárhonnan közelítjük meg a dolgot, csak veszthetsz azzal ha rábízod a tunningot.(#48246) Preacher1980:
Nem illő dolog ha az ember magától idéz, de a kezdő FX tunning témakörhöz gondoltam alkalmas lehet kedvcsinálónak: [link]
-
gaboro2
csendes tag
válasz
Habib[HUN] #46661 üzenetére
Már két telepitést probáltam, hdd új tesztelt
-
gaboro2
csendes tag
válasz
Habib[HUN] #46648 üzenetére
Köszönöm válaszokat most futtatom és ha lefutattam mi történik
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Habib[HUN] #46591 üzenetére
Elárulom neked hogy az én alaplapom akarta megvenni amivel egy FX 4100-as cpu-t hajtok és mondta hogy megvenné az enyémet.
Mondtam oké, rákérdeztem hogy mit akar bele rakni és mondta hogy először 8320 és mondtam hogy nem megy bele mivel az is 125w-os ez az Asus meg csak 95w max. tehát mondtam hogy legyen inkább 6300, mivel HD 7770-es vga-hoz sok lesz szerintem az a cpu de ez is ...
Mondtam neki hogy a 6300 jó, végül elment vett egy alaplapot ami szintén 95w tdp-s cpu-t támogat és ráadásul nem a megbeszélt 6300-át vette hanem a 6350-et, tehát itt azért ez ebbe az esetben nem volt egy zsákba macska, leírtam neki direkt hogy ehhez is kell a "nagyobb-komolyabb" alaplap de hát neki is "van egy ilyen említett barátja" akievl összerakták, tehát ő volt a megtévesztő ebben az esetben, de hát engem nem zavar, ne hogy én érezzem magam már szarul, kb. 50-60 üzenetet váltottunk és mintha semmit nem mondtam volna. -
=WiNTeR=
senior tag
válasz
Habib[HUN] #46591 üzenetére
Elnézést, olyan ismerősökre gondoltam, akik nem okoskodnak / meggyőzően javasolják facebookozásra az i7-et, hanem racionális döntést képesek hozni a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest