- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
levike92 #72890 üzenetére
Nekem is átmenetileg 1050ti 4 GB van most. Lehetőleg tápcsatisat vegyél, azt lehet kicsit húzni. fHD-ra kis kompromisszummal elvisz mindent. Sokkal nagyobbat ehhez a procihoz nem vennék, esetleg 1060 3 GB még ha jó áron van. Nagyobb kockával a 480 sem sok neki, ez volt, szépen dolgoztak együtt, de a bányászláz elvitte a VGA-mat
-
DraXoN
addikt
válasz
levike92 #72890 üzenetére
Nekem R9 280-am van egy FX6200 társaságában (kb. 4.3Ghz re húzva).
A VGA kicsit erősebb a proci arch azonos csak gyárilag magasabb órajelen.Ha tudod legalább 4.1-4.2ig húzni a procit az hasznos lehet a VGA-nak.
Egyedül azon játékoknál marad bent "extra" nálam (úgy néztem) ami kevés szálat használ a prociból.Mikor volt az a nagy meleg most nyáron visszavettem az órajelet 4.1Ghzre (mert nem tetszett a proci 75-80C.. mostanában nem megy 65C felé).. Doom esetén ezen az órajelen max grafikán (ami a 3GB VGA memóriába belefér) beestem 60FPS alá.. egyébként simán felette van ... de a doom egy eléggé jól optimalizált játék, jól kihasználja a plusz magokat, így ott összeadódnak a plusz megahertzek ...
de kb az általad említett kártya lehet a még "értelmes" szint amit szerintem kitud hajtani az FX sorozat... nagyobb kártyáknál már többet hagy "bent".
persze ez csak "szerintem" ... más nem tudom, hogy vélekedik.
-
-
Askformore
senior tag
válasz
levike92 #71061 üzenetére
Neked is azt mondom, mit korábban egyik sorstársadnak (saját tapasztalatból), hogy Gigabyte 970A-UD3P, vagy Asus M5A97 EVO R2.0 vagy felette. Akár használtan is. Ettől olcsóbban nem tudod kihozni a lapcserét, a többi mind többe kerül, és ezek garantáltan elviszik a 8350-et.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
levike92 #71061 üzenetére
Az hogy mi lenne neki az ideális hmm, személyszerint én egy Asus Saberben hajtom , na az fekszik neki.
Az meg a pénztárcádtól függ hogy neked mi az elfogadható ár mert mindenkinek más..
Probálj meg ugy szűrni hogy
1. ne seggszikla legyen ,
2.min 6+2 vrm de inkább 8+2 És legyen rajta hűtőborda bár asszem 6+2 felett szinte mindegyiken van bár lehet egy két kivétel.
3.970 is mehet de inkább 990 (az utobbi az ideális)
4. Használtan is érdemes körbe nézni mert pl a Sabertooth -okra 5 év gari van nem véletlen, én is ugy vettem egy közepes deszka áráért se! Ki lehet fogni csak keresni kell
De ha rám hallgatsz 3-4 hét mulva de legkésöbb 2 hónap múlva keress mert akkor ömleni fognak az fx-es procik a jobbnál jobb lapokkal együttVaaagy te is kezdj sporolni a Ryzenre
-
HANDO88
senior tag
válasz
levike92 #70970 üzenetére
Ha a későbbiekben kacsintgatsz a nyolc magos FX-ek felé akkor nagyobb hűtőt érdemes venni.Az FX 6100-ra kizárólag megteszi ez is,jó kis hűtő nekem is volt. Most a haver FX6300-asát hűti.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest