- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
subaruwrc #67879 üzenetére
"hát elsősorban egy jó kis gigabyte lap az alap,az már fél siker"
Őszintén szólva én meg voltam róla győződve hogy egy "kicsit" átestem a ló túlsó oldalára, arra számítottam hogy ilyen jellegű észrevételnek fogsz hangot adni magad is..
Megjegyzem azóta is itt van a CPU ill. a lap is a topicban, mindkettő PH-s ismerőshöz vándorolt és köszönik szépen jól vannak, ha mást nem, ennyit biztosan megért a túlbiztosítás.
Utóbbitól egyébként itt búcsúztam el.
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz
subaruwrc #67879 üzenetére
Nálam saber lap, 8 magos @4,7G-n, ventik hab beállításaihoz hasonlóak. vrm max 65 fokos volt eddig, prime, vagy ibt alatt. (az már más, hogy a cpu mennyi volt ekkor
). Nálam a gyenge pont (amit a mai napig nem értek), az a pci1 -nél levő sensor értékei. Volt már hogy 85 fokosnak is írta ekkor már küldte a riasztást a thermal radar. És érdekes, hogy nem cpu nyúzás alatt jött ki, hanem kb 4 óra mad max után jött a piros riasztás a játék alatt, hogy túlléptem a kritikus 84 fokot... Azótta sem csinált ilyet, lehet bug volt, viszont a mad max játék továbbra is elfűti ezt a területet, és csak ez...
Megmondom őszintén ezek stabilitás tesztek mindenkinél más és mást jelentenek. Én ibt 10 kör, és legalább 3 játék ha tesztelek. Semmi értelmét nem látom a prime 4-5 órás teszteknek. Nekem játék alatt legyen stabil, aki szeret ennyire tesztelgetni ám hajrá, de fölösleges nyírni szerencsétlen lapot szerintem ezzel. Nálam a bevált módszer: ibt 10 kör, aztán crysis 3 -(itt sokszor elhasal még akkor is ha az ibt jó lett), Dying light, majd a végső challenge egy egyszerű nintendo emulátor. Itt az esetek felében elhasalt még akkor is, ha minden más jó volt. Annyira érzékeny a rossz tuningra, hogy 2 percen belül kivág a marioból/tankos játékból, ha nem tetszik neki a feszelés, vagy a Mhz.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Intel Core i7 9700T - TDP 35W - 8mag/8szál - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest