- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
Thermaltake Xaser III V1000D Blue házam van, a hely egyáltalán nem lenne gond, azért is kérdeztem, hogy a két hűtő között van-e akkora különbség, amiért tuti az egyiket érdemes megvenni.
Szálljunk már le a táp témáról, mintha mindenki meg lenne veszve amikor nem a nagy márka van valaki gépébe. LC powerre haraptok, de amikor egy nevesebb márka Coolermaster GX-lite tápját írtam arra nem horkantott senki, pedig az is a szar kategóriába sorolt tápok között van. Erről ennyit...
Amúgy FSP Hexa 500-as tápot szemeltem ki, (ez elég szerintetek??) csak addig is kellett valami, hogy kipróbáljam a gépet így egy HKC V-power 650 van a gépembe IDEIGLENESEN... (2 év garis a táp)Mielőtt a pitbullok jönnek: nem ajánlom senkinek, nem vagyok a fanatikus rajongója a tápnak, egyszerűen sürgősen mást nem lehet beszerezni, és N-power, meg stb 1 év fél év garos tápokkal inkább nem próbálkoztam ideiglenesen sem.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest