- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
A tenyek elfogadasat es objektiv merlegelest gatolja a kialakult kognitiv disszonancia. Ilyenkor erdemes kicsit mashol is szetnezni.
Lassu SSD-vel teszteltek itt: [link] Aktualis HDD vs SSD eseten cirka 2x gyorsabb a boot. A memoria 1333 vs 1600 eseten hozhat tovabbi 2-5%-ot. A sima orajeles skalazodas a kesleltetes novekedese miatt messze nem linearis. Te megerzed azt, hogy a Windows 20 sec helyett 19 alatt tolt be?
Ezt a tesztet erdemes atlapozni, 1333-tol 2133-ig talasz benne memoriakat:
-
kovsol
titán
nem bírsz felmutatni egy kézzel fogható eredményt (3dmark, aida stb hidegen hagy)
én múltkor véletlen 800Mhz re raktam a ramokat és két napig észre se vettem, hogy nem 1600Mhz en megy, és csak azért vettem észre, mert CPU-Z ben láttam a kiírást, és akkor se töltött be lassabban a rendszer, mint 1333 vagy 1600 vagy 1750 Mhz en, többet nem bír a ramom -
kovsol
titán
mutassál mérési eredményeket valós alkalmazásból akkor, max ott lehetne érdemi eltérést felmutatni amelyik alkalmazás nagyon függ a ram sávszéltől, játékokban kétlem, hogy jelentene bármit is egy vga limites beállítás mellett
és a rendszer betöltése nem tudom miért gyorsulna, mikor a leggyorsabb SSD is jóval lassabb mint a ram így a háttértár lesz a szűk keresztmetszet
-
bozont
veterán
Ha gyorsabb is akkor sem annyira hogy az észrevehető legyen. Én próbáltam 1333MHz-en (cl7 időzítéssel) is a ramokat, de nem tűnt lassabbnak mint 1600-on (cl9). Én azért megnézném mit bír a procid ha csak szorzóval húzod és minden mást alapon hagysz, mert ha úgy tovább tudod húzni legalább 200-300MHz-cel az már többet ér.
-
pilu85
őstag
akkor èn örülök mert alapfeazen 4.1 ghz teljesen stabil. de 1000-es fordulaton a12cm venti már kevès neki. 4,5 ghzel meg amugy se erölködnèk..minek. 6870hez meg el3g a 3300 amin használom. igy kb egy sandy 2500 multicore teljesìtmènyènek felel meg. 4400on passmark tesztbe meg behozza a 2600asat. jó procik ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest