- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
antikomcsi #3340 üzenetére
Értem. Hát igazából am3-at már nem nagyon akarok venni ha ezt elpasszolom. Úgy is egy durván antituningos darab.
Későbbiekben csak job lesz játékokban. Mert vagy egy FX vagy akkor költök többet és váltok intelre
.
-
Borokafa
őstag
válasz
antikomcsi #3334 üzenetére
Hát igen, neked is igazad van.
Nekem pl. játszani a megaherzekkel nagyon megfelel a kis 4100, ráadásul az integrált vga-t is kihajtja -
Borokafa
őstag
válasz
antikomcsi #3329 üzenetére
Mondjuk ha én raknék össze magamnak gépet az ár-érték figyelembe vételével egy 6100 lenne az áldozat, ez jó kompromisszum szerintem az ár-tudás terén.
Tény, hogy én is néztem pont tegnap a 3dmark06 cpu pontszámot és ott a kis FX 5GHz-en hozta azt mint egy jobb phenom X4 4GHz körül.
De, lefuttattam az összes Aida cpu tesztet 4600-on, ott viszont egész szépen helytállt.
A 4100 talán az egyik legjobb tuning alany, az a néhány amivel találkoztam 5GHz környékére mind felhúzható volt.
Ha jól belegondolunk 30k az FX 4100, ezért az árért szerintem jobb nem kapható.
Valószínűleg egy gamer géphez nem ez lenne a legjobb választás, de azért egy középkategóriás vga-hoz szerintem elég.
Ja igen, és nem váltanék vissza phenomra. -
Stubi28
tag
válasz
antikomcsi #3323 üzenetére
Kicsit lemaradtam, így bocs, ha hülyeséget kérdezek. Mitől jobb egy "elavult" processzor a next gen procikhoz képest. Nem fél évre szeretnék fejleszteni, és azt olvastam, hogy elég kicsi az esély arra, hogy a 960t-ből X6 legyen.
Köszönöm, üdv! -
Borokafa
őstag
válasz
antikomcsi #3279 üzenetére
Az nagyon jó lap.
Azt javasolnám, hogy vedd vissza a memória órajelét (1333), és ha emelted az NB (memóriavezérlő) órajelét is (2000). A CPU NB feszültségét tedd min 1,25V-ra vagy magasabbra. Akár 1,3V-ra is teheted. Proci legyen alapon. Ezután nézd meg, hogy fagy-e.
Ha nem fagy már, lehet egyenként visszaemelni a memóriát majd a memóriavezérlőt és ellenőrizni melyik hozza a hibát.
Nálam ezekkel kellett játszani ahhoz, hogy stabil legyen -
cowboy_bebop
őstag
válasz
antikomcsi #3275 üzenetére
Újévi gonoszkodás OFF.
antikomcsi: Az aero nálam is kikapcsolt egy rongyá moddolt/hókolt Win7 alatt (két proci, és három alaplapcserét vészelt át; igaz, mind AMD-s volt), egy újratelepítés megoldotta a problémámat.
-
Borokafa
őstag
válasz
antikomcsi #3275 üzenetére
Nekem a legkisebb van. Szerencsére nincs vele sem aero, sem stabilitási probléma, pedig a lapom nem mondható éppen tuning lapnak.
Úgy tűnik akkor, hogy a kevés szerencsés közé tartozhatom, mert nagyon jól viseli a tuningot is -
Roland.a
tag
válasz
antikomcsi #3269 üzenetére
Azt viszont én sem értem h bizonyos beálításná kikapcsolja az aerot! miért lehet ez?
-
Borokafa
őstag
válasz
antikomcsi #3269 üzenetére
Pedig megy simán az 5GHz
Meg az aeroval sincs már gond -
dezz
nagyúr
válasz
antikomcsi #2259 üzenetére
Hány szálas ez a BF3? Mert ha nem több 4-nél, erősen ajánlott 4M/4C módban futtatni, 10-15%-ot is gyorsulhat tőle, CPU limites helyzetben. (Más kevésszálas programok meg közel 20-at.)
-
RI/OS
addikt
válasz
antikomcsi #2259 üzenetére
Én is így vagyok vele.
Simán megvettem a 8120-at.
De én is tök szeretem
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
antikomcsi #2237 üzenetére
47-ért best buy volt, hidd el.
-
miresz
veterán
válasz
antikomcsi #2190 üzenetére
Tévedtem még sem oldódott meg.
Elkezdte megint. Most már vagy 70x újraindítottam a gépet és azt vettem észre,hogy ha a Nb mhz-ét emelem akkor csinálja. Nálad is meg van húzva az Nb?
-
miresz
veterán
válasz
antikomcsi #2188 üzenetére
Én újra raktam a rendszert és megoldódott minden. Persze az AOD-t nem tettem fel. Az a ludas. Regeditet nézd át. Hátha találsz valamit.
(#2190) antikomcsi: Nah ja. Én is így voltam,meg hát a lustaság.
-
miresz
veterán
válasz
antikomcsi #2184 üzenetére
Megjavult az aero?
-
juventus85
tag
válasz
antikomcsi #2184 üzenetére
nemcsak Te vagy így
-
miresz
veterán
válasz
antikomcsi #2165 üzenetére
Akkor szerintem meg van az ok! Az AOD-t fel tettem én is az után kezdte el a hülyeséget. Azóta már én is töröltem,de ha húzom akkor még csinálja néha. Szerintem az AOD a ludas.
A szoftverek meg tényleg hülyeségeket írogatnak,ezt már észrevettem én is.Volt nálam olyan is mikor a CPU-z 263W-ot írt aztán bezártam utána meg 14W-ot.
Szerintem nincs még rendes támogatás a Bull-hoz szoftveres téren. AIDA is írogat hülyeségeket,pedíg a legújabb van fent. Megrántom a procit,és a memória olvasás értéke mínuszba megy át.
Kitalálja a gondolataimat a gép. LOL!
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
antikomcsi #2162 üzenetére
talán próbálj frissebb chipset drivert vadászni (esetleg komplett catalyst software suite-ot, ha a vga-d is AMD).
-
miresz
veterán
válasz
antikomcsi #2162 üzenetére
Nálam is ez a helyzet a 6100-al. Milyen lapod van? Ha nem húzom,hanem autón hagyom akkor ok,de ha húzom akkor aero nem működik,ill. nem mindíg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged