- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokissütis
kezdő
válasz
Petykemano #8494 üzenetére
A gamer notebook szerintem! eleve nem egy nagy piac.
-
Csokissütis
kezdő
-
Csokissütis
kezdő
Itt csak arról van szó, hogy baromi drága lenne mindkét ccd-re v-cachet pakolászni. Nincs itt semmiféle hybrid cpu, csak költségek szem előtt tartása. Nem is értem hogy lehet az alder-hez hasonlítani ahol ténylegesen kétféle magból épül fel a cpu.
No offense, volt már neked olyan hogy az intel megoldása szimpatikusabb lett volna, mint az amd?
-
Csokissütis
kezdő
válasz
Petykemano #8478 üzenetére
De szenvednek, az a ccd amire a v-cache-t rakják alacsonyabb frekin megy, amelyikre pedig nem kerül v-cache az pedig magasabb frekin mehet. Pont Te írtad.
-
Csokissütis
kezdő
válasz
Petykemano #8294 üzenetére
szerintem meg pont igen, gondolj a rzyen 5000 indulásra, mekkora vicc volt, meg a 6000es radeon start, a pár darab kártyákkal, és pont akkor a ps5 sem volt kapható, szerintem eztájt indult el a dolog
aztán meg azért jött rendbe, mert csökkent a kereslet, és ehhez már elég volt amit hagyott az amd chipet a szerverek mellőla többi jó sok infó, jó sok találgatás, de hát erről szól a fórum
mindegy amiért én jöttem, az a legutóbbi hir alapján kiderült, jó lenne nagyon a 6 magos 3DV proci, de jövő év első fele nagyon sok idő nekem, abból választok ami most elérhető
-
Csokissütis
kezdő
válasz
Armagedown #8288 üzenetére
azért a három és fél százalék szerver részesedésért beáldozott majd kilenc százalék mobilt és hat százalék desktopot, akiknek a hátán felkapaszkodot, ki a fene érti ezt
elengedte inkább ezeket a piacokat, mikor látta hogy sose tud annyit gyártatni, ami ide kell, és választotta a szervert a kis volumenjével -
Csokissütis
kezdő
Mindent elmond mennyire elnéztek a tények mellett, mert NEM csak a találgatós topikban osztotta az észt. Meg az is hogy annyi az érv hogy ezért kár volt regisztrálni.
https://prohardver.hu/tema/re_meg_iden_hozz_a_directstorage_api-t_a_microsoft/hsz_8-8.html
Akkor, Atti777 szerinted mennyi hozzászólás után lehet komolyan venni valakit? Csak szólok, hogy te sem jársz még annyinál.
Viszlát mindenkinek.
-
Csokissütis
kezdő
válasz
S_x96x_S #8231 üzenetére
Nem csak az ő nézőpontja. Múltkor nem véletlen írtam hogy el kell osztani kettővel amit mondasz, csak neked nem ment át, elegánsan áthárítottad a forrásodra.... ami azért nem egy az egyben jelenti ki, hogy teljesen kiküszöbölték az első generációs X3D gyerekbetegségeit, veled ellentétben. Nem tudom, érzed a kettő közötti különbséget?
És ez csak egy tőled, a tényleg számtalan és nagyon nagyon pozitívan tálalása az amd fejlesztéseinek....
Bocs kimaradt. Persze megmaradt a lehetőség, a vga-ssd gen ötös kooperációra, de mikor? Honnan tudod hogy a következő vga az lesz, jövőre? És valaki azért vegyen most amd-t, emrt majd lehet évek múlva használhat egy olyan dolgot, amiről jelen esetben azt sem tudjuk mennyit gyorsít, ha gyorsít????
-
Csokissütis
kezdő
Sziasztok, én az X3D procikat várom, csak jó lett volna karira az új gép. Olyan régi gépről cserélnék, hogy le se merem írni nektek XD. Lakás, gyerek, autó, és most talán én jövök!
Szerintetek, mit tesz hozzá egy 7800X-hez egy X3D? Annyit lehet várni, mint az ötezreseknél, vagy még valamit hozhat az új zen4 magokkal?
Aztán még azt sem döntöttem el teljesen, kell e nekem egy olyan. Biztos hogy hosszú ideig be kell érnem az új vassal, szóval nem tervezem, hogy évente két évente cserélgetek benne valamit. A vgat szoktam kicserélni, mikor már nagyon gáz a szitu, azzal szoktam nyerni 1-2 évet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magisk
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest