Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Titokzatos OnePlus telefon és óra közeleg
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
2400G-m van, szeretem én is, Skyrim, Dragon Age 3, meg régebbi játékokkal szoktam játszani (1080p, 75Hz FreeSync). Nem vagyok rákényszerülve a váltásra, de eljátszottam a gondolattal, hogy beújítok majd egy 6 magos APU-t, aztán később ki tudja, egy erősebb VGA is befigyelhetne mellé. Ami hiányozhat még nekem (bár még nincs 4K megjelenítő itthon), az a PlayReady 3.0, az kellene a Netflix 4K-hoz, sajna a 2400G nem tudja (3400G már igen).
Bár így, hogy youtube elkezdett VP9-ről AV1-re átállni, már olyanra cserélném, ami tudja azt gyorsítani, Renoirnak még nem megy, RDNA1-től örökölte a multimédiát, AV1-hez RDNA2 kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Programozás topic
- Gyűjteni, vagy nem gyűjteni... Az itt a kérdés.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 16 PRO MAX 256GB natúr titán KÁRTYAFÜGGETLEN! Gyönyörű! Akkumlátor 99%! Fulldoboz!
- Antminer S21 Hydro 335T (BOS 360T) hashboard hibásan eladó.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad Air 5. generáció/KÉK/64GB/M1/WIFI+Cellular/99% AKKU!!!!!
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 1TB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest