Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Petykemano
üzenetére
>Jelenleg úgy tűnik, hogy az AMD sem lát a HSAban akkora potenciált
Lehet, hogy Raja re-inkarnálta a OneAPI -ba a legtöbb HSA ötletet.
de ez főleg a CUDA elleni stratégia.Intel OneAPI: "It was only briefly covered but sounds akin to the Heterogeneous System Architecture (HSA) and their response to NVIDIA's CUDA ecosystem." ( [link] )
-
TRitON
aktív tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Ha megnézitek a dolgot gazdasági szempontból, az AMD oldaláról, szerintem lehetne mögötte érdemi motiváció. A gondolatmenetem a következő:
- nézzük meg, melyik diszkrét videokártyából adunk el a legtöbbet;
- próbáljuk meg ezt a teljesítményt bele passzírozni egy tokba a CPU-val, mert
- ha sikerül, sokkal nagyobb haszonnal tudjuk értékesíteni ugyanazt a teljesítményt (technológiát?), ugyanis
- nem kell a chipeket viszonteladókon keresztül árulni, akik nyilván árréssel dobják piacra, meg még kell mellé egy csomó drága alkatrész is (GDDR memória, tápegység, satöbbi), ami az egész kártya árát növeli;
- ha ugyanazt fogja tudni, mint az a termék, amit eddig diszkréten lehetett megkapni, boldogok vagyunk, mert sokszorakkora hasznunk lesz egy terméken, mint eddig, a viszonteladóink pedig majd terveznek alaplapokat, amikbe ezek a dögök bele mennek.
Mit gondoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő