- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahakocka
őstag
válasz
Busterftw
üzenetére
Az újabb GPU knál van 30-40 játék akár vagy több. Régiebbi vga-knál természetesen ennyit már nem fogsz találni. De nem párat mindenesetre. A Cyberpunk az teljesen NV sponsor game volt , s eleinte jobb is volt raszterben, aztán az AMD driverekkel ez megfordult.
Nem tudom miket adsz a számba-tollamba de ilyenekről sose volt szó. 30 éve játszok és tudom hogy van ilyen s olyan támogatott játék is ez nem nagy meglepetés. DLSS-RT persze NV kell ezt eddig is tudtuk csak árnyaltam a képet. Bár most az RDNA4 ről jöttek dupla RT erőt nyújtó hírek, hát meglátjuk. 500 dolcsiért nehezen hinném a 4080 erőt és majdnem olyan Rt-t. A túl szép mese hogy igaz legyen.
No de a CPU ra visszatérve, az tényleg vicces lenne ha csak egy matricsa csere vagy 'plecsni' miatt csúszna 1-2 hetet az új Ryzen. _
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest