Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Petykemano #7939 üzenetére
Én desktop procit használok, a többi nem érdekel. Ilyen optane, meg szerverek, meg ilyesmik, nem is értem hogy jönnek ide. Vagyis értem, nagyon össze kellett szedni valamit....
A savazást hogy mit kapott az intel, meg a tábor, hagyjuk. Egy példa, eddig folyamatosan a csúcs intel cpu blender alatti fogyasztást olvastam bizonyos emberkéktől. Érdekes a zen4 tesztben mit olvasok: " Raphael esetében igencsak megugrik az áramigény, bár ebben szerephez jut a CPU mellett a platform is, amit a Desktop Idle értékek is mutatnak. A 7900X esetében persze ezzel nincs is gond, egy csúcsprocesszornál a fogyasztás amúgy se nagyon érdekel senkit,"Na ne. Már a cikkben is ez van. Hirtelen a csúcs procik fogyasztása nem érdekel senkit. És ez csak egy példa. Mennyit olvastam a ryzen topikban hogy a am4 használt lap, és a többi. Most hirtelen elfelejtik emberkék, hogy most éppen a raptor-hoz lehet használt lapot venni. Most már nem ér, most már nem foglalkozunk használttal. Szóval nem kell a védőbeszéded, főleg úgy, hogy te magad is elismered mekkora kummantások mennek az AVX-el kapcsolatban, főleg mert amig az intel tudta addig halott volt az AVX. Most meg minden második hozzászólásban azt olvasom mekkora überkirály, és csak picit kell várni.
A polaris-vega-navi vonalon pedig pont az igazságot mondtam, ha kicsit is követted a dolgokat, akkor megjelenés másnapján már a következő generáció éltetése ment. A csodadrivert is sokat és sokáig lehetett olvasni.
Láttad, a tőzsdei eredmények is mérvadóak voltak, egészen addig, amig kedvező dolgokat lehetett belőle kiolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch
- Autós topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Path of Exile (ARPG)
- Építő/felújító topik
- Nők, nőügyek (18+)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 1080Ti FE Accelero Xtreme IV hűtővel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest