- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Amit viszont elkezdtem kivesezni az a i7-1065G7 vs 4800U osszehasonlitas. Ugye az intel 18% IPC gaint igert az elozo generaciohoz kepest, a Zen2 13%-ot, de eddig nem nagyon volt mod osszehasonlitani oket (vagy nagyon lemaradtam valamirol). Single core tesztben 4% az elonye a Zen2-nek, cserebe a boost orajele 4.2 vs 3.9 (es feltetelezem single core tesztben mindketto tudja is ezt tartani stabilan). Itt ugye a zen-nek van 7.5% orajel elonye, ezt tudta vegul 4%-ra valtani, azaz IPC-ben sem all olyan rosszul az ice lake-hez kepest, cserebe utobbi az orajelben es fogyasztasban nagyon el van maradva, all core nagyobb orajelet (1.8 vs 1.3) tudott 15W-ba belepreselni az AMD 8 magon mint az intel 4-en! Szerintem ha a Zen3 csak a standardot hozna, mint a Zen+, minimalis IPC es orajel novelessel, akkor se kell felnie egyelore az asztali 10 nanos intelektol.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Horgász topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest