- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Massmurderer
őstag
válasz
Whaazzup #8439 üzenetére
A 3 magosakat amiket árulnak szinte 4magosból vannak lebutittva.vagy mert sok volt belöle,nem kelt el,és igy nem kellet az amdnek külön gyártania,vagy hibás volt egyik mag,és azért lett letiltva.Viszont az marhaság hogy pl egy 3 magosat feloldok,és egy idö után behal az összes ilyen.x3 455-öt jó 2 évig használtam,magfeloldás és gyorsitottár is okés volt,4 mag mind müködöt,stabil volt,persze buhera nélkül.Igaz azóta váltottam,a proci most is megvan,és úgyamúgy jó mint elötte.
-
Massmurderer
őstag
válasz
Karajev7 #8250 üzenetére
azza la lappal nem,déli hidnál sb 710 vagy 750-nek kell lennie.a tied meg csak 630a.
Alaplap:
Megfelelő déli hídra van szükségünk amely tartalmaz ACC-t (Advanced Clock Calibration): SB710 és SB750. Az SB8xx lapjai nem tartalmazzák az ACC-t, de a legtöbb fel van szerelve a gyártók által valamilyen egyéb külső megoldással ami támogatja a magfeloldást.
Amiben nincs ACC: Asrock UCC képes lapok, MSI, ASUS, Giga hasonló külső chipes modlapjai.
A kész külső modolásnak köszönhetően van pl SB600-as és nv-s lap is amiben megy a mag aktiválgatás és egyéb régebbi alaplapok. -
Massmurderer
őstag
hali.sikerült egy amd x3 445ös procit 4magositanom.x4 b45 lett.L3 is ok,minden müködik,nincs is problémám vele.egyedül az a gond hogy a proci hömérsékletet nem tudom mérni.ok,olvastam itt hogy a mag feloldás után megzavarodi kaz érzékelö.aida 64el annyit tudok mérni hogy cpu azt kiirja hogy 34fok pl.De magonként meg 0 fokot ir ki.Probáltam rahedli másik programot,de mindegyiknél úgyanez van.Valaki tudna valami értelmes programot rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Építő/felújító topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged