- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Macrodroid
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atesz 27
csendes tag
válasz
roberto888 #6511 üzenetére
-
Atesz 27
csendes tag
válasz
roberto888 #6508 üzenetére
Felraktam a legújabb Bios-t (1.50-est), azzal is ugyanezt produkálta sajnos. Ebben a manuális dologban kérhetnék segítséget, hogy hogyan is kell?
-
Atesz 27
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek! Segítséget kérnék, amennyiben tud valaki. Már végig olvastam a fórumot, de a problémámra nem találtam választ eddig.
Van egy AMD Phenom II X3 720 Black Edition processzorom, ehhez pedig egy ASRock M3A785GMH/128M alaplapom (SB710-es déli híd van rajta). Szeretném aktiválni a 4. magot. CPU-Z így látja:
Ami nekem furcsa, hogy nem Black Edition-nek látja. Amúgy eddig sosem piszkáltam, nem húztam rajta semmit.
A problémám a következő lenne: BIOS-ban az ACC-t átállítottam Auto-ra, majd F10 után a monitor elsötétül, és kb. 2 másodperc után kikapcsol a gép. Ha megpróbálom bekapcsolni akkor ugyanez történik, 2 másodpercig fekete képernyő, majd a gép leáll. Megpróbáltam átállítani a CPU Voltage-t 1.325-ről 1.4-re, a NB Voltage-t 1.2-ről 1.35-re, de az eredmény így is ugyanaz volt, 2 másodperc fekete monitor, majd leállt. Ez talán egyértelmű jele lenne annak, hogy a dolog nem fog működni?
Pár kép a BIOS-ról, hátha valaki lát valamit.
Előre is nagyon köszönöm, ha valaki tud segíteni, tanácsot adni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen digitális videókamerát?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged