- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Netfone
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
fatallerror
üzenetére
Örülök neki, hogy újraéledt a géped. Viszont ezek szerint sovány volt neki az 1.3V? Ejnye, pedig ezek simán elfutnak még alacsonyabb feszen is...

-
fatallerror
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
na az azonnaliban segítettek, feltámadtunk xD mondták h még esély így is lehet a 4. magra ha 1.4es feszről emelek 1 picit meg az acc-nél a %-okkal is lehet játszani de már nem merek
sokkal úgysem lenne ez jobb szerintem hisz a vga-m se erős :]azért jó nagy mázlista vagyok, életemben először próbáltam tuningolni és ez sem sikerült

-
Vigneau
félisten
válasz
fatallerror
üzenetére
Ilyenkor BIOS reset-et kell nyomni és újrainduláskor újra képet ad a gép. Ha ez sem segítene, akkor ki kell venni a CPU-t és újra berakni, mert akkor a BIOS úgy érzékeli, mintha új processzor kerülne az alaplapba.
Már csak este leszek, ha esetleg keresnél. De szerintem nem lesz ott probléma.
-
Vigneau
félisten
válasz
fatallerror
üzenetére
Az UCC aktiválása után sem jelenik meg a többi mag a BIOS-ban mikor mented, újraindítod, majd újra belépsz?
-
fatallerror
addikt
válasz
fatallerror
üzenetére
öö most nincs időm vele foglalkozni de benéztem a biosba és eleve 2 magot jelez nekem nem vágom miért xD
asrock m3a770de az alaplap és rana-s athlon x3 440esen a proci
na most akkor itt nincs semmi v mi? v állítsak feszültséget hátha segít? -
Vigneau
félisten
válasz
fatallerror
üzenetére
Így van, ahogy mondod. Azért nem árt arra figyelni, hogy a feszültséget ne hagyd auto-n - hanem fixáld 1.3-1.35V környékén. Valamint arra figyelj, hogy először csak a magok feloldására koncentrálj - frekvenciát, vagy szorzót ne emelj.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

sokkal úgysem lenne ez jobb szerintem hisz a vga-m se erős :]