- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Bekékült a Pixel 10a
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lui76
őstag
válasz
juve600
üzenetére
Én épp besz..-tam .
Az asus M5A97 EVO R2.0-án pl nem megy a magfeloldás.Csak kikapcsolni opció van az enyémben.
De mivel ez már egy másik márka garis cseréje utáni választott lap , így inkább vettem még egy Phenom II 955-öt ami használtan alig drágább a korábbi B60-as procimtól, és nincs vele kérdés... -
Milka 78
nagyúr
válasz
juve600
üzenetére
Ezt találtam róla:
CPU Core On/Off Function
CPU Core Activation [Auto]
This item lets user turn off cores except core 1, user can turn off 2nd, 3rd, 4th, 5th, etc core
manually. Configuration options: [Auto] [Manual]Itt elméletileg lehet kapcsolgatni a magokat,de hogy ez csak a AM3+-os procik magjai letiltására vonatkoznak(elméletileg ezt írja a manual) e,vagy az AM3 procik tiltott magjainak feloldására is jó az kérdés.Minden esetre nyomát sem látom az M5A78-as lapok bios-ában lévő Asus Core Unlocker funkciónak...Alapból a 970-es lapkészlet nem támogatja a magfeloldást,így ha a gyártó nem oldotta ezt meg külső chipről akkor nem fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Gitáros topic
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest