- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Köszi a válaszokat!
AMD: akkor ez az Athlon lenne, ha feloldható a 6MB cache is. (anyám ismerősétől venném aki ilyen szervízben dolgozik és nettóban megtudná szerezni, csak azt kellene még megkérdezni, hogy letudná-e tesztelni előtte mielőtt rám sózná).
Tehát akkor ha letudná tesztelni, akkor az Athlon X3, ha meg nem akkor a Phenom X2 550 lenne a legjobb döntés?
Esetleg valami pontosabb típust nem tudtok írni, hogy mit kellene kérnem? Valami pontosabb típusjelzésre gondolok ahonnan pl. kiderül ez a deneb vagy propus. De melyik is kell akkor most nekem?
Egyébként az X3 435 nettóban 16k, Phenom meg 20k lenne.
Innen lehet választani.
Ha AMD marad akkor valami Gigabyte, Asrock vagy MSI lenne integrált VGA-val. (Asus-t olvastam, hogy többet fogyaszt). Olyan 25k-t szánnék rá, de ha olcsóbb lenne a proci vagy használt memóriát tudnék szerezni, akkor olyan max. 28k. SB850-ös chippel. De ezt még megkérdezem mégegyszer a "Milyen asztali gépet vegyek" topikban is.
(CrossFire, USB3, magasabb memória órajel, FSB előnyben a későbbi bővíthetőség szempontjából!)Intel: Itt az i3 530-ra gondoltam volna. H55-ös alaplappal. De ha jól informálódtam a már vagy 10 elolvasott cikkből, tesztből akkor tényleg a prociban van benne a VGA?? És csak az i3 és i5-ös sorozatban? Mert én pl. kb. 2-3 év múlva szerintem procit fogok cserélni, és ha mondjuk már csak az i7-es sorozat lesz elérhető, akkor nem lesz kép?
Mert akkor ez egy nagy hátrány a későbbi bővítés miatt. + meg ha tényleg többet fogyaszt egy azonos teljesítményű Intel idle-ben, akkor inkább AMD.Ja jó, 1. hsz: Athlon X3-hoz Propus kell, Phenom-hoz meg Deneb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Gumi és felni topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest