Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• maestro87

őstag

válasz kisza25 #447 üzenetére

Köszi a válaszokat!
    AMD: akkor ez az Athlon lenne, ha feloldható a 6MB cache is. (anyám ismerősétől venném aki ilyen szervízben dolgozik és nettóban megtudná szerezni, csak azt kellene még megkérdezni, hogy letudná-e tesztelni előtte mielőtt rám sózná).
    Tehát akkor ha letudná tesztelni, akkor az Athlon X3, ha meg nem akkor a Phenom X2 550 lenne a legjobb döntés?
    Esetleg valami pontosabb típust nem tudtok írni, hogy mit kellene kérnem? Valami pontosabb típusjelzésre gondolok ahonnan pl. kiderül ez a deneb vagy propus. De melyik is kell akkor most nekem? :)
    Egyébként az X3 435 nettóban 16k, Phenom meg 20k lenne.
    Innen lehet választani.
    Ha AMD marad akkor valami Gigabyte, Asrock vagy MSI lenne integrált VGA-val. (Asus-t olvastam, hogy többet fogyaszt). Olyan 25k-t szánnék rá, de ha olcsóbb lenne a proci vagy használt memóriát tudnék szerezni, akkor olyan max. 28k. SB850-ös chippel. De ezt még megkérdezem mégegyszer a "Milyen asztali gépet vegyek" topikban is.
    (CrossFire, USB3, magasabb memória órajel, FSB előnyben a későbbi bővíthetőség szempontjából!)

Intel: Itt az i3 530-ra gondoltam volna. H55-ös alaplappal. De ha jól informálódtam a már vagy 10 elolvasott cikkből, tesztből akkor tényleg a prociban van benne a VGA?? És csak az i3 és i5-ös sorozatban? Mert én pl. kb. 2-3 év múlva szerintem procit fogok cserélni, és ha mondjuk már csak az i7-es sorozat lesz elérhető, akkor nem lesz kép?
    Mert akkor ez egy nagy hátrány a későbbi bővítés miatt. + meg ha tényleg többet fogyaszt egy azonos teljesítményű Intel idle-ben, akkor inkább AMD.

Ja jó, 1. hsz: Athlon X3-hoz Propus kell, Phenom-hoz meg Deneb.

Új hozzászólás Aktív témák