- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca.1
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #12030 üzenetére
Minden úgy van ahogy leírtam,vagy is a játék beállításai azokat a paramétereket mutatja.
a monitorom egy tv fhd.Elősször mikor beléptem a beállításokba alapból fhd-low ba volt gondoltam lépek egyet följebb lesz ami lesz és megy legalább egy órát játszottunk.egy recc sem volt ha lett volna nyilván nem folytattam volna úgy a játékot. Alatta ment az AIDA vissza néztem a diagramot de a cpu max 47-c volt.de mindjárt tesztelem még följebb. -
laca.1
aktív tag
Hali.
Csak egy két képpel és infóval szeretnék segíteni,hütés stb.Jelenleg totál stabilan megy a gép
Részletek::AMD A8 5600K processzor
Kingston HyperX Blu 2x4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1K2/8GX memória
Asus F2A85-M LE alaplap
Cooler Master Hyper T4 RR-T4-18PK-R1 processzor hűtő
Hát a t4 a két kiálló cső miatt egy picit hozzáér a ramokhoz de elfért szűken.
Most teszteltem Bf4 full HD medium,(följebb még nem néztem) reccenés mentes és a proci 47c nem megy följebb,aproci 4200mhz húzva,mb:2000mhz,,igp-1100mhz-1gb adva neki.
A gyári hűtővel játék közben 60-c fölé is ment,netezés vagy film közben 40-50c között volt. t4-el ez 28-37-lett.
Gondoltam hátha kitud valaki magának szedni belőle valami hasznosat -
laca.1
aktív tag
-
laca.1
aktív tag
válasz
atti_2010 #11063 üzenetére
de a bios-ban ahol ki lehet választani a ram freq.ott adott értékek között tudok csak választani.
pl.1550-köv.
1856-köv
2052-stb-stb és most az 1550 re van állítva és így megy 2052.tehát hol tudom lejjebb venni?hogy lett az 1550-ből 2052.nem értem.
ha a proci alapon van (100x36)akkor a ramnál 1333
1600
1856 stb. lehet választani.vagy én is át írhatom ezeket az értékeket?
beszéljük már meg nagyon szeretném meg érteni. -
laca.1
aktív tag
Hali!
valaki segítsen már meg érteni nekem egykét dolgot.
1.-A8-5600k procim van,asus alaplapban föl húztam 4.1ghz-re ekkor a ram föl ugrott 1600 ról 18xx valamennyire
de ekkor nem indult a gép,aztán a ramot vissza állítottam 15xx és így már jó a gép.No most azt nem értem hogy,
mi az a nb freq?.(ez most cpu-z szerint 2052mhz ez jó????) időzítés 9-9-9-27-1 DRAM-freq.760.
a bios-ban nem tudok mást állítani csak bus speedet gyárilag ugye 100x36 -most 114x36.De miért nem lehet csak
a 36-ot állítani??? pl.az all suite2-ben lehet de ha ott állítok be mindent újra induláskor nem azt tölti be hanem azt ami a bios-ban van állítva.no végül is nekem a ram működési sebessége nem tiszta,annyit még értek hogy a proci viszi a ramot is esetleg kellett volna feszt adni a ram-nak???hogy úgy mennyen ahogy a proci állította vagy mit tegyek??ja még valami aidá-val futtattam stab.tesztet 10perc cpu-55c-fok de a magok 71-72c most akkor általában melyik értéket kell figyelni?
-
laca.1
aktív tag
Nem az A10 az egy régebbi konfigot fog váltani a fiamnak,csak az én gépemben van az 5670 és arra gondoltam én laikus hogy majd átdobom neki és megy duálba, de tévedtem.oly részletesen az az igazság nem olvastam utána,de pótolni fogom hogy tisztába legyek ezekkel. És köszönöm a gyors válaszokat
-
laca.1
aktív tag
hali.Egy kérdésem lenne, most váltok FM2-re (A10 5800k) lesz majd és az érdekelne hogy van egy HD-5670 ezzel is tud majd dual graphicsban menni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nintendo Switch 2
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest