- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
veszelyes01
csendes tag
Üdv ismét.
Szóval cseszte az agyam a dolog. Ezért első körön kivettem a 6670-et. Win úja rak , driverek stb.. . Látja az integrált videó kártyát de...3Dmark vantage valamint a 2006-is indítás után kilép hiba üzenettel. Olyasmit fordítottam ,hogy nem azonos a felbontás miatt kilép. De ráállítom az azonosra és ugyanúgy kilép. hmm. Játék felrak (alien coloni) elindul 1 perc játék és leteszi az asztalra ... Friss bios ill. videó driver. (6800K) Járt e valaki így még ? További kellemes estét . Üdv -
veszelyes01
csendes tag
Üdv néktek.
Egy kis segítségért jöttem .
A következő konfigom lett: A10 6800k,2x4 g 2133 mhz ram, HD6670 videó kari,Asus F2A55M LK alaplap.Azért vissza nyálaztam jó pár oldalt és az így kapott infó alapján kérdeznék egy két dolgot.:
1,Dualban akarom használni a proci IGP-t+a 6670-et :
Melyik kivezetésre kell kapcsolnom a tv-t hogy így menjenek ? Proci vagy Videó k.?
2, Az IGP mellé hol tudom a ,,ramot” rendelni ?
3, A ramok ugyan 2133-asok de automata beállításon hagyva én nem látom ,hogy 1333-nál fentebb vinne. Ez miért van ? Vagy csinálja ő csak én nem látom?
4, Manuálisan ugyan felpakolgattam 1866-ig de 2133 nál már nem indul a gép .Ez miért van ?
5, És ha már 1866-on megy akkor a CL9-es időzítésen javíthatok ? Mondjuk CL10 vagy 11-re. Érdemes?
6, Milyen programmal lehet ellenőrizni azt hogy együtt használja e a két videó k.t.? (Az UEFI ben ,advanced menüben beállítva az engedélyezés és alatta csak azt kérdezi (szerintem) hogy hol akarom ,,kivezetni” a szuflát) Más videón láttam ugyan ,hogy ott engedi választani az érzékelt videó kártyát de az nem ilyen alaplap volt !
Röviden egyenlőre ennyit szerettem volna kérdezni.
Előre is köszönöm a válaszokat. Üdv .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest