- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
simongab
senior tag
Én most turbóztam fel...sokat ment és az ASUS alaplap videokimenete vacakolt...áttettem dual graphics ba 6670-nel...meg az SSD t cserélem, újrahúzom aaW7 et. 4500-zal megy a videokari is picit meg van pörgetve...az alaplap ezeket szépen kezeli. 2133-mal megy a RAM...úgyhogy ki van maxolva a 7 éves gép. Olyan mint paks..most kapott még 1-2 év üzemidő hosszabbítást. WOT megy rajta meg felhasználói programok. Szépen ketyeg.
-
simongab
senior tag
Gyerekek! Adott egy K 6800 és egy 2X4 2133 RAM ....ASUS F2 A85 V alaplap ...a végén van a fejlesztésnek...alkalmazásokban PS Videovágó DXO és játékokban gyorsít e a rendszeren ha egy 6670 et Dual displayben mellérakok?
Köszi
-
simongab
senior tag
Gyerekek...új ramokat kapott 1 hónapja a gép ASUS FM2 75 A106800 ---- 4500 ra van húzva és egy 2*4corsair 2133 RAM van benne újonnan (eddig 1866 volt) Most kékhalállal fagyogat (memóriahiba) Meg kidob az alkalmazásokból...egyébként valamivel gyorsabb lett mint az 1866 os ramokkal
-
simongab
senior tag
Sziasztok, szerintetek egy DOOM elfut egy 6800 on? (8GB 1866)
-
simongab
senior tag
válasz
Balathruin #18763 üzenetére
ez egyébként tényleg így van A fesz körülre fut fel :1,428-1.608 (Digi VRM)
A hő 58-60 körül maximalizálónik -
simongab
senior tag
válasz
terepkigyo #18756 üzenetére
Nekem 6800 van, 4,8 on megy, felette szétesik. ASUS alaplap magától intézi a feszültségeket, majd megnézem és leírom ide. Az IGP is kicsit húzva van, viszont ott kellene a WOT hoz egy kis plusz, de azt eddig nem sikerült elérnem....
-
simongab
senior tag
válasz
AgFRjkUZT_3 #18675 üzenetére
Magyarul nem DUAL ban megy
Akkor lehet hogy elvetendő a dolog...
-
simongab
senior tag
válasz
AgFRjkUZT_3 #18659 üzenetére
Szia, én jövőre tervezem ezt a lépést, majd írd le mit érzékelsz...Sokan nagyon rossz véleménnyel vannak róla! Milyen 6670 est tettél be? Brand, RAM, verzió... Dual graphics -ban megy? Köszi
-
simongab
senior tag
-
simongab
senior tag
Gyerkők 6800 mellé milyen vidikártya az max optimális amit még a proci ki tud hajtani?
-
simongab
senior tag
Nem dicsekvésképpen, de mostanság egy hosszabb projektet vágtam a gépen (A10 6800), és mind a renderelés mind a szerkesztés sokkal de sokkal gördülékenyebb volt, mint bent a "gyárban" a 16 GB ramos diszkrét GeForce 9600GT i7 950... Úgyhogy a szintetikus tesztek nem sokat érnek...
-
simongab
senior tag
Gyerkők! A 10 6800K Felhúztam 4800-ig a magfesz 1.5 V IGP:1086 Hogy ettől vagy nem, de akadozik az egerem (MS USB) Az, hogy néha 57 fokra felmegy a maghő nem árt semminek? Milyen paraméterekkel próbálkozzak?
Asus F2A85-V alaplap
Cooler Master Hyper 103 -
simongab
senior tag
válasz
Engineer086 #17535 üzenetére
Szerintem ez a vége amit bele tudsz tenni a gépbe. Ha nem akarsz alaplapot cserélni, akkor esetleg érdemes a végét, egy A10 6800-at beletenni, és akkor nincs tovább. Bár szerintem 5-10% nál nagyobb tartalék már nincs a cuccban
-
simongab
senior tag
Megjött az ASUS F2 A85V friss biossal, Patriot 2*4 1866 RAM, AMD6800K Gyors lett mint állat, de a Sandra néhol legörbült szájat ad. Van még benne tunningpotenciál?
Köszi
Gábor
-
simongab
senior tag
válasz
Joe.36 #16456 üzenetére
A WOT 4 szálat használ, 5500 nel is már szépen futott közepes grafikával , sajnos a 6800 nal nem volt a várt nagy előrelépés. szvsz a WOT a processzort használja főleg, így a 775 tel nem lesz nagy az élmény.5600 sztem még húzható is, jó választás (igaz többet fogyaszt
) Régebbi gépen T9400, diszkrét NV video, és nagy a szenvedés
-
simongab
senior tag
6800 on 5500 után a WOT nem gyorsult sokat, ráadásul a ram kezelésre gyanakodtam, biost frissítettem , ebbe belefagyott a lap, ami most szervizre vár
-
simongab
senior tag
Egyébként videovágás az egyik profil ahova kell a processzor, a másik a WOT
A Win élményindex az AERO kezelés miatt még kevesebb is lett -
simongab
senior tag
Kb 30% teljesítmény növekedés van írva, picit talán gyorsabb lett, de csalódás hogy ez a vége
( Az FM2 nek)
-
simongab
senior tag
válasz
AgFRjkUZT_3 #16400 üzenetére
Felismeri, persze, driverek kicserélve...
-
simongab
senior tag
Sziasztok
Nna kcseréltem itt a fórumon az 5500 et 6800-ra, de nemtom velem van e a baj, a procival vagy az alplappal (ASUS 85V) de nem lett meghökkentően gyorsabb. Ha meg egy picit feljebb állítok bármt is egyből instabil lesz vagy lefagy a gép...
Ha valak tud segítsen!
Üdv
Gábor -
simongab
senior tag
Sziasztok
Egy 5500 esem van 1866 os RAM okkal
Az alaplap Asus F2A85-V6790 esre vagy 6800 ra szeretném cserélni, mert pl a videovágásra határeset a proci teljesítménye
A kérdések:
a régi ramokkal is inkább a 6800 ast érdemes választani vagy a 6790 et?? Hisz ez a leggyorsabb proci ami valaha a lapba ki fog jönni.Lehet e hogy tulhajtott vagy válogatott procit adnak el itt a fórumon? ÍGondolok itt arra hogy nagy a szórás az egyes darabok között?
Mekkora tunningpotenciál van az adott alaplappal a két proci esetében?
Köszi
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest