- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.H.
senior tag
válasz
dobost #15658 üzenetére
"FM2A88X-ITX+, A6-6400K, 2x2 GB DDR3-1600, PM830 mSATA 128 GB SSD, picoPSU-150-XT" konfigom gyárilag, semmit nem állítva 1.8 GHz-re (CPU) illetve 300 MHz-re (GPU) veszi vissza magát üresjáratban; így konnektorból 15W-ot vesz fel.
Nyilván erre más gépben rájön az eltérő táp gyengébb hatásfoka és a HDD-k fogyasztása.
A Kabini-k azonos órajelen nem gyengébbek, mint a 6400K, kb. azonos fogyasztás mellett. -
válasz
dobost #15658 üzenetére
és mi az a túl nagy kompromisszum?
Nas-nak bőven elég egy AM1-es cucc.
Én most váltom az e350-es konfigot. A nejemnek pofakönyvhöz az is elég volt, fulhd ment, torrent és hálózati megosztás.
Most ott tartunk az AM1-es mellett az A10-es gép be se lesz kapcsolva csak ha lövöldözni szeretnék
fogyasztásban nem fogod annyira visszavenni. Az Am1 és két hdd elmegy paneltápról, egy FM-est meg sem próbálnám arról. -
válasz
dobost #15658 üzenetére
Catalyst-ban én simán vissza tudom venni az A10-et 1400Mhz-re, nem kell hozzá semmilyen más program, vagy BIOS-os turkálás, és ezt még az asszony is ide-oda tudja állítgatni, ha olyanja van.
Viszont, ha hosszú távon gondolkodtok, akkor talán nem árt inkább egy négymagos A8-as. Az aprón elég sokat találni...
-
HeavyToys
senior tag
Persze, az jó. De PSCheck-el tudod igazán alulfeszelni, amivel az összes Power State-t eléred. Bios-ból csak a full load és a turbo fesz. értéke állítható. Szóval Ubi alatt nagyjából buknád az alulfesz lehetőségét, az én tudomásom szerint.
Én várnék még, 2 hónap és itt a Richland meg a Kabini is.
-
HeavyToys
senior tag
Nálam, 1,4Ghz-en full alul feszelve, igaz 4 ventivel és 1 ssd-vel valamint HDD-vel, Aurum 400 Gold táppal 28-30W között ugrál idle az 5800K.
Nyáron jön a Kabini APU na meg a Richland is, ha nem sürgős a dolog én megvárnám, mivel nálad a játék annyira nem lenne fontos tényező, így az akár totál nyerő is lehetne a te esetedben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest