Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
patomi
üzenetére
Macsek számára PC tabu.
Nálam mondjuk nem is férne oda. Szigetelésnek macskabunda egyébként az egyik legjobb.
Nekem Merc Alpha van, fenti ventiket tettem be, de már ki is vettem, mert alig 1-2°C-ot javítottak a hűtésen, viszont rohadt nagy zajjal, pedig jó kis coolink ventik, csak 1900-at pörögnek, és az AsRock lap nem képes fokozatosan állítani őket, mint egy ASUS. Ha elérik az X határt, nekiállnak fullon pörögni. Nem tudom, ezt a betegséget mikor növik már ki végre.
Egyébként hangszigetelt Fractal házon gondolkodom, az valamivel hűvösebb és sokkal halkabb, csak 33k...
Dany007: Annyira, hogy amikor a RAMjaim XMP gyári időzítéseit lejjebb vettem, az annyit jelentett sebességben, mintha 7%-ot tuningoltam volna a procin.

Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Macsek számára PC tabu.
Nálam mondjuk nem is férne oda. Szigetelésnek macskabunda egyébként az egyik legjobb.