Hirdetés
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
atti_2010
üzenetére
Virtut akkor nem lehet használni, ha a laphoz nem adták a támogatást, én is jártam így egy GB lappal egy Celeronos konfigban. Ha a lap nem támogatja, a Virtu nem fog működni, hiába fut (és hiába szenved a user). Vásárlás előtt kellett volna tájékozódni. Ha nálam nem működött volna rendben a Virtu, nem keresném.
Akkor viszont könnyen lehet, hogy AMD-nél van hiányosság, mindenesetre, ha IB topicból kapok választ, jelzem, hogy tudjátok, kit kell szidni.
Eszem ágában sincs senkit hazugsággal vádolni, én tájékozódás végett tértem be ide.Hát ez most így kicsit gáz, mert ASRock lapjaim a legjobbak között voltak (igaz, Intelesek, bár haverok közül meg kettőnek is volt AMD-s Phenommal), ASUS-t még vennék, de ahhoz nincs VMVP, GB meg csak a drágább lapjaihoz adja, nyilván csak ezért. MSI-t semmiképpen nem vennék. Ha drága lapot kellene vennem, akkor maradok az Intelnél. Igazából az Xtreme-6 nyerte el a tetszésemet, de az X4- is pöpecnek tűnik, csak tapasztalatom nincs velük.
Az FM2 VirtuMVP-s beszámolókat én is várom!
Illetve persze válaszokat a többi kérdésemre.AMD-t illetően még valami egész friss tesztben is olvastam DG driverhibáról.
Cthulhu Dawn: Mi ez, hogyan főzzünk CPU-t verseny?
Hadd tolja oda a forróságot a vinyó és a VGA is egy törpe házban?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Eszem ágában sincs senkit hazugsággal vádolni, én tájékozódás végett tértem be ide.
Illetve persze válaszokat a többi kérdésemre.
Hadd tolja oda a forróságot a vinyó és a VGA is egy törpe házban?