Hirdetés
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
Leslie67
üzenetére
Szia!
Biosba belép jobb felső sarokban van egy olyan, hogy Exit/Advanced Mode(továbbikban AM). Az AM-ot válaszd ki és akkor előjön az AM. Azon belül lesznek ilyen fülek felül, hogy Main;Ai Tweaker;Advanced,..stb.
Ha rámész az Ai Tweakerre akkor ott lesz lehetőség az IGP tuningra, a GPU Engine Frequency beállítással.Teszt az alaplapról,ahol ha végig nézed a BIOS-ról készül screeneket könnyen láthatod amit leírtam folyamat.
A képen bekarikáztam az amit állítani kell,hátha könnyebben megtalálod.

Egyébként én ha új alaplapot veszek az az első hogy a BIOS-t funkciókat végignézem,mert csak így lehet személyre szabni a gépet jól ha az ember magának nézi meg mit tud az új vas,nekem is új volt ez az UEFI elsőnek,de egy óra molyolás és 1-2tuning után már simán fog menni neked is, ebben biztos vagyok

Nem ördögtől való a tuning,pláne ha egy K-s procid van és egy FM2-es csúcslapod alá,mert így a pénzedből több teljesítményt tudsz kisajtolni,de ahány proci és alaplap annyi féle tuningpotenciál és beállítás,ki kell kísérletezni neked mi a legjobb,ez máshogy nem megy sajnos,csak próbálkozással.

Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest