- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Stonerice #10266 üzenetére
Hogy mi milyen limit, és hogyan mérhető, az nem elképzelés kérdése. Olyanokkal tényleg nincs értelme vitázni, akik ezzel nincsenek tisztában, vagy szánt szándékkal figyelmen kívül hagyják.
frescho: Ezeket én sem vitattam. Viszont, ha korlátozod a beállítást, hamis képet kapsz. Ezért tartom hülyeségnek és nevetségesnek egy erős VGA-t gyenge beállításokkal tesztelni, aztán bőszen CPU-limitre hivatkozni (lehet persze holmi átlagra hivatkozni, de az akkor is a beállítások tesztelése, nem a hardveré, és nem igazol mást, minthogy rosszul építettünk hardvert). Akinek elég a gyengébb grafika, vegyen középkategóriás VGA-t, és a kihajtása is meglesz ugyanolyan játékélménnyel (persze úgy nem lehet villogni, milyen király VGA-nk van
). Én azért vettem HD7870-et, hogy kihasználjam, és ha kihasználom, 50%-on is elég alá az A10 (ráadásul 25FPS fölött vagyok mindenben). Sajnos 1-2 játékban tapasztalni "vegyes limitet", amelyet biztosan a szoftver okoz, mert ha túlhajtom, vagy akár leszabályozom a VGA-t, ugyanazok az igénybevételek maradnak a proci és a VGA részéről is, miközben más játékoknál simán megvan a kihajtás, még 1280x1024-ben is.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest