- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
bendi
tag
Mivel a topic elején érdeklődtek a Mercury házak után, meg a tápok után, hát írnék róla...
Boltos ismerősöm azt mondja a tápról, hogy valamivel a Vargáné és Tsa alatt van minőségben...
A ház jól néz ki, és szidom magam, mióta úgy gondoltam, hogy megfelelő lesz barátnőmnek. Ő szereti is, de nekem kell szerelni, és nem egy nagy élmény:O
Aztán az összeszereléséről annyit, hogy volt benne vmi 4-5000-en pörgő procihűtő venti, és attól az egész ház vmi félelmetes hangon elkezdett búgni... hiába tettem bele szivacsot, feszítettem... akkoris búgott!
Alaplaphoz félek hozzányúlni, mert a tálcája is biliacélból van!
A szellőzésével se vagyok túlzottan megelégedve, bár szerencsére tudtam előre a vinyókhoz tenni egy ventit, ugyanis egy vinyó már megfőtt benne
Ennyit róla... Ennyi pénzért inkább codegen házat táppal!
Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest