- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Yettel topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
már lehet kapni kereken 60e Ft-ért.
Valami nem kerek, hsz-ed után rákerestem, és szeptember 27. óta lehet kapni ezt a lapot ÁK szerint. Ebben a pillanatban 52e forintba kerül.
A hírben az szerepel:alsó-középkategóriás alaplapot készül piacra dobni december 1-jén
Ettől függetlenül örülök a hírnek, mert legalább eljutott hozzám is az infó, hogy 50e körül már egész pofás AM5 lapot lehet venni. -
törölt tag
Nekem tetszik a lap kialakítása, 3 db m2 foglalat fért el úgy, hogy 4 slotos vga sem okoz problémát, amiért legfelülre került a pcie csatlakozó. Sok mATX lapon 2. vagy 3. helyre rakják a vga fogadására képes csatolót, így csak vékonyabb hűtéssel ellátott kártyák férnek bele.
Egy B550M-S2H lapban a 3 slotos RX6800XT Red Devil már problémás volt, konkrétan az usb 3-as alaplapi csatlakozó tartotta a kártyát, ami szerintem nem szerencsés. Az más kérdés, hogy a vállalhatatlan mértékű coil whine miatt ment vissza az eladónak, szerencsémre jó fej volt.
Egyedül a felső tápellátás tűnik harmatosnak, AM4 esetén azok melegedtek a legjobban IGP-s Ryzen mellett, amit a lézeres/infrás hőmérővel is ki tudtam mérni. Szóval nem ezzel a lappal kell 8xxxG széria tuning rekordokat dönteni IGP terén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest