-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
#48613632 #6845 üzenetére
Igen, de csak akkor ha korábban futott reboot után a YT app. Ha nem futtatod a YT appot reboot után, akkor egészen addig nem jelentkezik a probléma, amíg el nem indítod. A plusz poén, hogy nem is azzal a menüponttal indul az app, ahogy bezártad, hanem mintha akkor frissen indítottad volna. Eléggé bosszantó...
-
-
skippper
senior tag
válasz
#48613632 #6604 üzenetére
Ez is 76 GB, DLNA-n keresztül gyönyörűen lejátsza, csak az elindítás rettenet lassú. Ha Sambázok, akkor gyorsan indul el, de megáll félúton. Embyvel gyorsan indul és szépen lejátsza, de jobban szeretem a Kodit alapvetően (lehet ez idővel megváltozik).
Ami érdekes, hogy mérettől függetlenül lassan indít most a Kodi, egy sima 1-2GB-os fájl is ugyanolyan lassan kezdődik el. TV-ről, telefonról azonnal indul ugyanerről a DLNA kiszolgálóról (Plex van mögötte meg egy erős Windows PC)
-
sepsi0
őstag
válasz
#48613632 #6562 üzenetére
Ha a Fire stick fhd tudta eddig, 4K miért nem?
Ha ennyire naprakész vagy, mi miatt nem megy az IR, ha eddig ment?
Leírtam a véleményem, lehet nem ide tartozik... De te csak "beszélsz", megoldást te sem tudod. Bocs ha a konyhába nem rakok egy 5.1es rendszert meg 4k tvt. Egy Samsung ipari kijelző van itt, mert ez bírja pl a párát.A nappaliban 7.1es NAD erősítő van meg egy projektor feszített vászonnal, ide jó lenne az AFR.
FHD sticket a Skyshowtime miatt cseréltem le, mert nem lehet rávarázsolni az appot, ha jól értesült vagyok, az android miatt, 6os kell minimum az appnak.
De biztos velem van a baj, sokat akarok.... Befejeztem, bocs mindenkitől.
-
sepsi0
őstag
válasz
#48613632 #6560 üzenetére
Mire gondolsz?
Arra, hogy ami eddig jól működött, az valamiért nem megy? Ha a hang "megoldásra" gondolsz, te hogyan oldanád meg?Szar az összes:
S905 - nincsenek normális streaming appok, valahol érthető, de mindenben a legjobb.
Fire - igazából csak streamingre való, játszani kell az appokkal, mert nem támogatott, kodin kívül nincs AFR, távirányító nagyon jó...
Xiaomi 4k stick - andoid tv korlátozott, de ki lehet játszani pl aptoide, nincs IR a távban, nincs AFR mókolni kell, ahogyan a firen is, igaz az appok miatt is.
HTPC - volt már, felesleges erre a célra, de működik....Mit válogattam össze "szarul"? Ezeket már mind próbáltam...
-
Fifi
őstag
válasz
#48613632 #6473 üzenetére
Összefoglalóban a Developer Tools App-ra keress.
-
mikrofon
veterán
válasz
#48613632 #6269 üzenetére
- A cube és a k max rendszere szerintem sokkal jobb mint a shield-e! A shield ezzel az android tv verzióval nagyon csúnya és nagyon körülményes szerintem.... Többen panaszkodnak, hogy az új android tv-re frissített firmware meg még nem is működik olyan jól mint a régi...
- Shield nem tud wifi6-ot. Ha nem kábelezel akkor ez szerintem fontos
- Az új távirányító tényleg tök jó, de nem szükségszerű. a standard firetv távirányító is elég jó.Pont ezek miatt merül fel bennem, hogy a shield-et cserélném egy új Cube-ra.....
-
zoltan6
addikt
válasz
#48613632 #6284 üzenetére
De írja az amazon hogy 3.generációs az új Cube,legalábbis az angol oldal.
Egyébként itt egy rövid teszt róla:
[link]
Itt azt írja az ember,hogy 20%-al jobb az új a 2. generációshoz képest teljesítménybe,és dupla annyi a 4K maxhoz képest CPU-ban,de GPU-ban meg még durvább.
Nekem most a 2. generációs van,de nagyon gondolkozom a 3-asban. -
mikrofon
veterán
válasz
#48613632 #6256 üzenetére
Szia,
Ezek alapján szerintem Fire TV cube 3rd gen.
Most éppen akciós is. [link]
Ha nem válik be akkor tovább lépsz nvidia shield tv pro -ra. De szerintem a cube tudni fogja amit szeretnél.Kodi-bol pedig javasolt az újat az Kodi v21 omega-t használni. Két változata van. Egyik a Kodi honlapjáról a fejlesztői részről letölthető eredeti. Másik pedig ennek egy kicsit módosított DV változata. @gyűrű fórumtárs többször írta ezeket, hogy milyen jók. Sokkal jobb mint a Maven. Én is ezeket használom a shield tv pro-mon. Azért nem egyből a shieldet ajánlom, mert szerintem az új cube már mindent tud amit kell és a cube újabb. Engem is kísért hogy bepróbáljam a 4k max és shield közé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest