- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomigonzo
aktív tag
válasz
Crvsh3R #8796 üzenetére
Par megjegyzes:
- aki tenyleg minosegre megy az nem ilyen himihumi osszevisszaagyon kodolt/dekodolt verziokban utazik, es neten keresztul is elerhetoek eleg magas bit rataju verziok ha mar..(debrid) .,
-geforce-t anno siman ra lehetett mokolni az FTVre is, sot meg stadiat is (mostanaban nem tudom mi a helyzet),
-ha mar telepites, gyakran jon ez elo, hogy mennyire maceras, az osszefoglalaoban is le van irva, de mar rengetegszer meg lett emlitva az adb link ami barmilyen gepre is felrakhato igy csak egy egerrel radobod az apk-t amit fel is rak rogton, nem kell sem telefonon 4,5 cm kijelzon vakeralni sem az ftv tavjat csapagyasra nyomkodni,
- az extra tav meg ~30€-bol kihozhato mert ugyanugy evente nagyon sokszor akcios (ha epp nem akkor kb egy honapon belul tuti
-az amazon nem igen fogja tonkre vagni a sideloadot amig a sajat os-e kesz nem lesz es azt fogja (esetleg majd) hasznalni a fire tv-ken, android alap van egyenlore, -
attiati
veterán
válasz
Crvsh3R #8791 üzenetére
A "net: 40 Mbyte/s" és a "Képminőség fontos." szerintem üti egymást.
Az kevésnek számít vagy miért?
4k-s tartalomnál azt nézem, hogy 51.3 Mbps az adatsűrűség.
Nálam 320 Mbps (40Mbyte/s)"talán játszani"
Szerintem ezt benéztem. Abban gondolkodtam, hogy az asztali gépen futó játék képernyőjét is át lehet osztani tv-re. De ez valószínűleg kivitelezhetetlen az irányítás miatt (kontroller, egér, billentyűzet)Amúgy az nem zavarna, hogy manuálisan kell telepíteni Fire Stick-re. Frissíteni meg gondolom úgysem kell gyakran az app-okat, ha egyszer működik.
Érzel valami erős hátrányt CCwGTV-vel?
Vagy hiányzik valami a Fire Stick-ből? -
törölt tag
válasz
Crvsh3R #6843 üzenetére
Nekem az tűnt fel, hogy akárhányszor bekapcsolom a TV-t, mindig a Youtube jött be. De én azt hittem, az asszony úgy kapcsolta ki, hogy futás közben simán nyomott egy powert, és ezért van ez.
De mondom, ez már egy ideje így van.Amúgy kipróbáltam, nekem is van fenn Kodi, de akkor is a Youtube jön be, ha a Kodival zárok.
koncsik
A Power ON/OFF Nálad is a TV-t kapcsolja?Neten próbáltam keresgélni, de sok értelmeset nem dobott. Vagy csak béna vagyok.
-
törölt tag
válasz
Crvsh3R #6836 üzenetére
Nálam is ezt csinálja. Mondjuk fel sem tűnt, asszony mindig azon lóg, így azt hittem, úgy kapcsolta ki, azért.
Amúgy az nem lehet, hogy ez régebb óta ilyen már? Nekem rémlik, hogy korábban is így kapcsolt be.
Mondjuk a 4kmax tegnap jött, előtte sima 4k volt, 1st gen. Arról beszélek, hogy rémlik, hogy azon is ezt csinálta.
Szintén Premium user. -
Crvsh3R
senior tag
válasz
Crvsh3R #6835 üzenetére
Elnézést, de lejárt a szerkesztési idő.
Valaki legyen szíves megnézni, hogy másnál is így van-e:
A legutóbbi rendszerfrissítés óta, ha el volt indítva Fire TV 4K Max indítása után akármikor a Youtube, majd kilépek belőle, majd kikapcsolom a főmenün állva a Fire TV 4K Max-ot, akkor úgy indul, hogy már be van lépve a Youtube alkalmazásba a lejátszó. Próbáltam telefonos hivatalos távval, a sima alap távval és a Pro távval is, a helyzet ugyanez. Bekapcsoló gombbal és a Home gombbal is kipróbáltam minden távon, de mindig ugyanaz az eredmény. -
Crvsh3R
senior tag
válasz
Crvsh3R #6833 üzenetére
Illetve rögtön egy anomália: mióta lecseréltem erre a távra az alap távot, azóta bekapcsoláskor rögtön a Youtube jön be. Ezt mi okozhatja? Én saját magam nem állítottam semmi ilyesmit se be.
Update:
Érdekes, kerestem rendszerfrissítést a 4K Max-hoz, feltelepült, reboot és jó a bekapcsoló gomb. Jobban mondva ha volt elindítva reboot után a Youtube, hiába lépek ki belőle a bekapcs gombra azzal indul a 4K Max. Nem értem. -
Imi1981
veterán
válasz
Crvsh3R #6760 üzenetére
Megkeresed az addont és ott megnyitod akkor a mappákhoz visz. Most nem tudom lefényképezni de ott belépsz például a filmek mappába és azon belül megint a filmek mappába és akkor nyitod meg ténylegesen a mappát. Én külön külön a kedvencekhez szoktam adni a filmek, sorozatok stb mappákat és akkor könnyű elérni gyári skinen. Én most nem gyári skint használok és ezen szépen ki lehet rakni főképernyőre úgy hogy ezeknek a mappáknak megadod az elérési útját a felszín beállításokban. Artic zephyr skint használom ami nagyon jól néz ki.
Csináltam mégis egy képet [kép] így néz ki Artic zephyr skinnel beállítva. -
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
válasz
Crvsh3R #6755 üzenetére
Ilyet nem dobott soha. Lehet nálad az van, hogy transzkódolnia kéne de mivel ki van kapcsolva a szerveren ezért hibát dob. Plex beállításokban azért állítsd be a lejátszás résznél hogy minden maximumon legyen, hogy ne transzkódoljon. Hátha segít.
Plexkodiconnect jobban szeretem én de viszont ha nem ismered a kodit akkor kicsit macerásabb. Plex addon is jó (és plexesebb kinézetű mert saját kinézete van) de ha jól emlékszem nexus kodin nem működik.
-
Imi1981
veterán
válasz
Crvsh3R #6751 üzenetére
Kipróbáltam a plexet és nekem amit közvetlenül játszik le simán viszi wifin. 30 GB-os full HD filmet is! Az új Avatar azt viszont transzkódolja mindenképpen valamiért és ezért néha akad. Másikat nem találtam ami akadt volna. Én nem szeretem a plex klienst pont az ilyen kényes dolgai miatt. Sokkal jobb a kodi szerintem.
-
Csabi1984
addikt
válasz
Crvsh3R #6751 üzenetére
Szia
Újraindítottad a beállítás után a Firesticket? Ip cim beállítás nem fog beállítódni csak egy restart után
Leszámítva a megszokott Android felületet aligha rosszabb a Firestick 4K Max, nekem is az van. Én is annak idején húztam a szám, hogy van egy eszköz és még foglalkozni kell vele. Plex nálam tökéletesen működött amikor használtam. -
gyűrű
Topikgazda
válasz
Crvsh3R #6745 üzenetére
1. miért akarod app storebol telepíteni, mikor sokkal jobb verzió is van rá az Öf-ban...
3-4.Az appban általában beállítható a nyelv, a primenél sajnos tényleg számít az hogy hol van az előfizetés , én is egyszer kipróbáltam a lengyelt, de még a 30 napos próbánál le is mondtam mert ilyen volt. Ha német prime előfizetés van akkor német leírásokat fog betenni. -
gyűrű
Topikgazda
válasz
Crvsh3R #6738 üzenetére
Szia, angol nyelvű. Egyik sticken sincs magyar menü.
Az international verzió csak a távirányitóján lévő a gomb feliratban más.
Nincs bloatware. Adb-n keresztül sok minden letiltható.
A prémium remote külön rendelhető.Olvasd át az összefoglalót az oldal tetején, sok mindenre választ kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest