- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló! Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, és használd a keresőt!
Az összefoglalóban pár helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek! gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Baloo27 #1092 üzenetére
amott meg még nagyobb kavar van, ahogy a hivatalos amazon verziós oldalon is régebbi számokat írnak, még az enyém is újabb, mint ami elvileg hivatalosan van
[link]
Ha valami nagyon mellé megy, akkor még az is okozhat változást, ha eltávolítod a fiókodból az amazon.com-on az eszközt és újraregisztrálod. Sunyi módon olyankor is szokott telepítgetni dolgokat, gondolom régió alapján. Persze ha valami nagyon összekutyultak központilag, akkor most lehet ez csak növeli a kavart és persze ilyenkor a telepített alkalmazásokat is lehet legyalulja.
-
azbest
félisten
válasz
Baloo27 #1090 üzenetére
Akkor még próbálkozom frissítésre buzdítani. Neked is alexás, nyugati változat, ugye? Nem az alexa nélküli basic gen2?
(nekem alexás, mikronon gombos táv, nyugati prime videó az alap főképernyőbe beintegrálódva).Egyébként valami portugál fórumon is panaszkodnak a hbo go-ra [link]
Van, akinek egy rákövetkező update javította meg másik fajta firetv eszköznél. Szóval lehet valamit tényleg elrontottak és esetleg visszavontak verziót azóta és másik update kell, hogy nálad helyrerázza majd. Szerk: látom te is azt találtad meg.szerk#2 : adb logcattal nézve a stickemet, ahogy rányomok a firrítés keresésére, valami gebasz lehet most vele vagy a szerverrel. Mert nem sikerül neki valami frissítést betölteni.
-
azbest
félisten
válasz
Baloo27 #1086 üzenetére
Hát, addig nyomogattam az about menüben a check for update-et, amíg már nem mondott újabbat. Volt az újraindítós, státuszcsíkos frissítés után még 2-3. Bár igazából még most sem azt mondja, hogy nincsen több, hanem sokáig vár és nem mond semmi
Viszont a hbo go 5.9.0 patchelt app, ami a topicból van, nálam továbbra is megy. Próbáld meg esetleg, hogy a settings, my firetv, about részen neked nem kínál e fel még újabb frissítést.
Nálam 5.2.7.3 (652614020) de utána még gondolom szolgáltatásokat is frissítgetett, mert az utóbbi kisebb updatek nem változtatták ezt a számot.
Ha van esetleg másik usb tápod, akkor próbáld azzal vagy másik kábellel. Hátha a táppal vagy a kábellel van gondja.
-
azbest
félisten
válasz
Baloo27 #1084 üzenetére
Én írtam az idézett részt egyel feljebb. Rég volt előtte bekapcsolva a gen2-őm, most látom, hogy van valami frissítés a stickre. Szóval most feltelepítem azt és meglátom utána is működik -e. Valami nagy update lehet, mert elég sokáig tart.
Az újabb hbo go verzió nem biztos, hogy működne, persze próba szerencse. Csak mert a régi azért tudott működni, mert bár 6os a minimum, de nem használta ki a 6os egyik képességét sem. Ha elkezdték használni, akkor az már nem fog működni az 5ös rendszerre épülő sticken.
-
Luissimo
veterán
válasz
Baloo27 #1082 üzenetére
Ja, most olvastam utána.
""Mibox-on hivatalosan is megy a tévés változat, firetv 4k-n meg apk-ból feltéve megy a tévés friss 5.11.6. Azokon nincs vele gondom.
A régebbi fajta firetv sticken meg egy régebbi, módosított 5.9.0 tévés verzió van nálam telepítve (mivel alapból nem indulna ezen az andoid verziószám miatt), most kipróbáltam és nálam minden működik ezekből."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kérdés előtt olvasd el kérlek a téma-összefoglalót!
● Hirdetni a HardverAprón lehet , itt a topicban mellőzzétek,
ahogy hirdetések linkelését is !
● Egymást tartsuk tiszteletben.
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged